reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Witam z samego rana;)

Załapałam się na kampamię Oilatum Soft;) czekam tylko na paczkę!

U mnie pochmurnie aż się nic nie chce:(

Kika ja co prawda jeszcze nie wprowadziłam nic do diety mojej małej ale z tego co czytałam z opinii dziewczyn to po wprowadzeniu nowych pokarmów kupka zmienia kolor. A tym że robi ją raz na dwa dni to się nie przejmuj. Moja potrafi robić raz na tydzień i nic jej nie jest:) przy okazji możesz podpytać pediatrę ale specjalnie to myślę że nie ma powodu iść.

reklama
Witam kochane!
zapowiada się kolejny piękny dzień!
Z Piotrusiem już nie było sensacji, natomiast Bartuś spał fatalnie. Wstawałam do niego co chwilę, bo się wybudzał i płakał, skapitulowałam o 4.00 i wzięłam go do siebie. ojjjjj czuć tą nieobecność emka:-(
teraz zbieramy się z moim starszakiem do kina na obiecane Auta2:tak: ciekawe czy mu się spodoba, a jutro wyjeżdżamy do ojca i dziadków za Kraków.

miłego dnia kochane!

Ewi dziekuje :) Ide do pediatry na szczepienie ok 25.07 to sie podpytam co i jak z ta kupą.
Jakas promocja jest z kosmetykami Oilatum?

Scarletka miłego seansu w kinie i udanego wyjazdu :)

WITAM SIĘ I JA...

Magdzior - my mamy taką matę i jesteśmy zadowoleni. Robię tak że układam na podłodze matę z pałąkami a na nią nakładam właśnie tą matę gigant żeby tez miała pałąki:-) wykładam wszystkie zabawki i sobie tak leżymy:-)

skarletka - udanego wyjazdu do dziadków!

Ewi - ja się nie załapałam:-(

czesc dziewczyny....u nas pogoda sliczna ..maly juz po kaszce bananowej ...zjadl cala ale szybko sie denerwuje jak za wolno mu daje a ja se boje szybciej hhahahhahah
dzisiaj mam wizyte u gina;//niewiem jak siade na samolot z moim bolem krzyza promieniujacym na noge nawet malego ledwo podnosze;chyba to naprawde jakies przeciazenie........
moj dominik dzisaj konczy 4 miesiace:-)
i d jakiegos czasu spi od okolo21 do olo 7 rano niechce zapeszzac ,ale poki co tak jest...
dzisiaj przyszedl moj tata to maly tak sie rozplalkal jakby go nie znal a przeciez widzi go codziennie i nawet tata nieraz go karmi sie nim zajmuje......ale po jakims czasie juz byl usmiech ;ppierwszy raz widzialam by tak reagowal ....raz na jedna kumpele tylko zareagowal placzem;/
no nic ....to chyba tyle ....musze szykowac sie do tego gina;/ehhhhhhhh

kika witaj:p

sory za bledy jak cos.....

witam z red-bullem:-D:-D w ręku

Mąż wczoraj kupił mi kilka bo już nie daje rady taka jestem ostatnio mega zmęczona i śnięta wczoraj 3 automaty prania a dziś prasowanie mnie czeka:tak::shocked2: jeszcze ubranka po Wiktorii muszę poszykować dla takiej jednej dziewczynki a te lepsze wystawić na allegro:tak:
aaaaa jeszcze obiad i zamówienie zrobić ehhhhhhhh a siły brak....

My po wizycie instruktażowej z rehabilitantem. Pawcio ogólnie rozwija się prawidłowo, tylko rączki ma ciut za słabe. Pani rehabilitantka pokazała nam ćwiczenia, które mamy wykonywać i powiedziała, że Pawcio powinien jak najwięcej czasu spędzać na brzuszku:tak: Generalnie podobno taki maluch powinien spędzać 1/3 doby na brzuchu, 1/3 na boczkach i 1/3 na pleckach. A nasz leniuszek na brzuszku to może łącznie ze 20 minut leży:zawstydzona/y:
Mata już zamówiona, pozostaje nam teraz czekanie na przesyłkę. Jak tylko przyjdzie to zaczniemy brzuszkowanie na podłodze:tak:
Kika – witaj:-)
Scarletka – udanego seansu;-)
Futrzakowa - dzieki – mata już zamówiona:tak:
Julia – gratki z okazji 4 m-cy:-)

reklama
Do góry