• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

A ja się witam po dłuuugiej przerwie. Urodziłam synka 3.03 i nie zaglądałam do tej pory. U nas też zęby rosną i jest marudzenie ale ogólnie już całkiem dobrze. Smyk przesypia całe noce- 7-8 godz więc jestem w miarę wypoczęta :)
Pozdrawiam wszystkie mamuśki :)

reklama
Wierka uważaj na plecki i zatrudnij eMka do masowania ;)

Koncia duuużo siły na to ząbkowanie!! U nas wyszły 2 ząbki i nie było tak źle, tylko te poranki masakryczne z wiszeniem na cycu, a teraz chyba dopiero się zaczęło, bo są piski, aż momentami zanoszenie się od płaczu, tak boli i nic nie pomaga :/

Pestusia gratuluję zakupu auta, teraz będziecie sobie mogli z Jankiem pośmigać :) Z tym siadaniem to chyba Jaśki już tak mają ;) Ja też się martwiłam, ale on chciał siedzieć, więc najpierw tak na pół leżąco, a teraz już spokojnie sadzam go na kolanach bez obaw :)

Ewe buziak na 4mies :*

Ewiś ja Cię podziwiam, że Ci się chce jeszcze z przetworami walczyć!! Mnie się marzą dżemy i kompoty, ale marna ze mnie kucharka, więc chyba na marzeniach się skończy hihi A słoiczki to chyba w rossmannie najtaniej wychodzą..

Pati oby udało się odratować pomidorowego lapka!!

Kika witaj!!

Pinia Ty pracusiu nasz, uważaj na plery, żeby Ci nie piardły tak jak mnie :/

Braciszek się sprawił i dzielnie mi dzisiaj pomagał, zaliczyliśmy spacerek, a potem jakoś padłam i pospałam z Jasiem ponad 2h, sam to pośpi zazwyczaj 40min z zegarkiem w ręku, a jak mama z nim leży to i 3h, potem ma super humorek :D Nie wiem już jak mu pomagać z tymi zębami, wysłałam eMka do apteki po jakieś specyfiki, bo się męczy aż płacze :/ Zmykam go utulić..

Malina- ja z kregosłupem walcze odkąd wiki jest na świecie czyli juz 4 lata;-(
aaa ja znajdziesz coś dobrego na te dziąsła to daj cynka bo ja już nie wiem co robić z moim...

dziewczyny, wpadam do was i padam na pysk. Emka nie ma, upał straszny, a do tego wszystko na mojej głowie.:nerd: Troszkę mnie dzisiaj zaniepokoił Piotruś, bo po wczorajszej histerii, że go brzuszek boli ( pomógł ibum i espumisan), dzisiaj w trakcie najlepszej zabawy na placu zabaw znowu był ryk, że go boli, do tego stopnia, że nie dolecieliśmy do domu teściów, do których mamy najbliżej, bo porobił się po drodze w gacie:baffled: hehehe teraz to mi sie wydaje zabawne, ale wcześniej byłam w szoku, bo jeszcze nigdy mu się coś takiego nie zdarzyło. :-DNajwidoczniej strasznie go ten brzuszek bolał. Nie muszę mówić, że ubranie z bielizną wylądowało w śmieciach, nie było czego ratować.:-p Teraz go wyszorowałam w wannie i poszedł spać. Mam nadzieję, że na tych incydentach skończy się sprawa z brzuszkiem i nic więcej się nie rozkręci..

Dobry wieczór:szok:Marcjanki!
Szok,że już jest wieczór. Dziś dzień przeleciał nawet nie wiem kiedy. Ja też padam na twarz. W domu zamieszanie związane z jutrzejszym wyjazdem:pakowanie,pakowanie,pakowanie... Jeszcze byliśmy z Anią u pediatry. Wszystko jest OK. No i od jutra zaczynamy podawać coś innego niż mleczko;-)
Ewi masz urodzinki w ten sam dzień co mój Jaś:-D:tak:
Wierka cieszę się,że z Twoim Bąblem już lepiej:tak:
Koncia trzymaj się dzielnie z tym ząbkowaniem;-) A bajeczki bardzo podobały się Jasiowi,szczególnie ta o małpce i Płomyku:-D
Kika cześć! W "kupie" raźniej, nie?:-D;-)

Aha, to,że wyjeżdżam nie znaczy,że nie będę miała z Wami kontaktu;-)

Dobry wieczór:szok:Marcjanki!
Szok,że już jest wieczór. Dziś dzień przeleciał nawet nie wiem kiedy. Ja też padam na twarz. W domu zamieszanie związane z jutrzejszym wyjazdem:pakowanie,pakowanie,pakowanie... Jeszcze byliśmy z Anią u pediatry. Wszystko jest OK. No i od jutra zaczynamy podawać coś innego niż mleczko;-)
Ewi masz urodzinki w ten sam dzień co mój Jaś:-D:tak:
Wierka cieszę się,że z Twoim Bąblem już lepiej:tak:
Koncia trzymaj się dzielnie z tym ząbkowaniem;-) A bajeczki bardzo podobały się Jasiowi,szczególnie ta o małpce i Płomyku:-D
Kika cześć! W "kupie" raźniej, nie?:-D;-)

Aha, to,że wyjeżdżam nie znaczy,że nie będę miała z Wami kontaktu;-)

będziesz nas prześladować nawet na urlopie????????? ;-)))))))))))))))))))))))))) udanych wakacji i focie klikaj;DD

Scarlet- niezła jazda he he he biedne dziecko pewnie zestresowalo sie nieźle;-)

czekam na męża niech zabiera dzieciaki a ja idę do łazienki po odrobinę relaxu...

dzień jakoś nam przeleciał, było znośnie, no i mały zasnął sam po kąpieli i zjadł całe mleko, mimo, że nie smarowałam mu dziąsełek. W dzień użyłam maści 3 razy i troszkę sobie marudził, nie chciał się za bardzo bawić, więc dużo rozmawialiśmy ;-)

spring
, cieszę się, że bajeczki się podobały, mam nadzieję, że przyniosą rezultat

pinka, znajoma poleciła mi na bolesne ząbkowanie Viburcol i zamierzam spróbować
Opinie o Heel VIBURCOL N czopki - opinie, zdjęcia, informacje - bangla.pl

reklama
Dobry wieczor:-)
Wpadam na szybko przy kolacji;-) dzis pogoda pod psem wiec cały dzien (poza krotkim spacerem do sklepu) siedzielismy w domku,z jednej strony dobrze bo przynajmniej eM siedział ze mna ;-) Z racji tego ze Małgoska dzis skonczyła 4m-ce w prezencie zaliczyła kąpiel w ''dorosłej'' wannie z mama:-D ale było wesoło a jaka zdziwiona była:-D no i stwierdzam ze te jej zachowanie ostatnio to ewidentny skok rozwojowy,duzo nowych umiejetnosci po nim ''nabyła'' ;-)
Futrzak a co tak namietnie kupujesz?;-)
Malinka przy mamuni zawsze lepiej sie spi:tak: u mnie tez tak jest,czasem rano M ja bierze do nas to spi i z dwie godziny a w łozeczku to by pospała maks 40min
Koncia dobrze ze choc jeden dzien lzejszy:tak:
Pinka skad ja to znam:tak: ile razy czekam na 18tą co by eM wrocił i choc na chwilke przejoł mała bo padam;-) miłego relaksu:-)
Wierka oj jak dobrze ze synus juz tak sie nie meczy:tak:
Ewe wszystkiego naj dla niuni:-)
Scarletka biedak,moze to jakies zatrucie? albo cos mu z jedzenia nie słuzy? oby juz było dobrze:tak:
Ewi kurcze to ładna z Ciebie ''kura domowa'':-);-) a słoiczki to roznie,zalezy od firmy i jak ze wszystkim jeden w jednym sklepie taniej a drugi w tym samym drozszy a gdzie indziej odwrotnie
Pestusia ja moja tez tak ''sadzam '' bo inaczej juz nie ulezy tak sie rwie do siadania:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry