Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Troszkę mnie dzisiaj zaniepokoił Piotruś, bo po wczorajszej histerii, że go brzuszek boli ( pomógł ibum i espumisan), dzisiaj w trakcie najlepszej zabawy na placu zabaw znowu był ryk, że go boli, do tego stopnia, że nie dolecieliśmy do domu teściów, do których mamy najbliżej, bo porobił się po drodze w gacie
hehehe teraz to mi sie wydaje zabawne, ale wcześniej byłam w szoku, bo jeszcze nigdy mu się coś takiego nie zdarzyło.
Najwidoczniej strasznie go ten brzuszek bolał. Nie muszę mówić, że ubranie z bielizną wylądowało w śmieciach, nie było czego ratować.
Teraz go wyszorowałam w wannie i poszedł spać. Mam nadzieję, że na tych incydentach skończy się sprawa z brzuszkiem i nic więcej się nie rozkręci..
Marcjanki!

;-)Dobry wieczórMarcjanki!
Szok,że już jest wieczór. Dziś dzień przeleciał nawet nie wiem kiedy. Ja też padam na twarz. W domu zamieszanie związane z jutrzejszym wyjazdemakowanie,pakowanie,pakowanie... Jeszcze byliśmy z Anią u pediatry. Wszystko jest OK. No i od jutra zaczynamy podawać coś innego niż mleczko;-)
Ewi masz urodzinki w ten sam dzień co mój Jaś
Wierka cieszę się,że z Twoim Bąblem już lepiej
Koncia trzymaj się dzielnie z tym ząbkowaniem;-) A bajeczki bardzo podobały się Jasiowi,szczególnie ta o małpce i Płomyku
Kika cześć! W "kupie" raźniej, nie?;-)
Aha, to,że wyjeżdżam nie znaczy,że nie będę miała z Wami kontaktu;-)
ale było wesoło a jaka zdziwiona była
no i stwierdzam ze te jej zachowanie ostatnio to ewidentny skok rozwojowy,duzo nowych umiejetnosci po nim ''nabyła'' ;-)
u mnie tez tak jest,czasem rano M ja bierze do nas to spi i z dwie godziny a w łozeczku to by pospała maks 40min
ile razy czekam na 18tą co by eM wrocił i choc na chwilke przejoł mała bo padam;-) miłego relaksu:-)