reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

Witajcie
Jeśli zastanawiacie się dlaczego tu zadziej bywam to moja odpowiedz jest prosta:ZĘBY
w sumie sama nie wiem czy to aby na pewno zęby bo Jamie nie chce paszczy otworzyć
a mój instynkt macierzyński wyjątkowo mnie zawodzi ale wszystko na to wskazuje bo
młody gryzie wszystko co popadnie i pcha do buzi.Zaczął być tez niespokojny także i mi się
zaczyna jazda bez trzymanki:)
Chciałam z nim dziś rano pospać po odwiezieniu Sammiego do szkoły ale wypił cale mleko i
zamiast spać to się do mnie śmiał.Potem się zrobił marudny wiec zapakowałam go do auta
i pojechaliśmy po żel na dziaselka,a dla mnie po Red Bulla bo jakoś trzeba funkcjonować.
Spal mi 2 godz,obudził się na karmienie i teraz dalej śpi.
Jestem megaszczesliwa ze w końcu je normalnie i zachowuje się jak normalny niemowlak.
Dzisiaj mam jeszcze to spotkanie z dietetyczka po południu także zobaczymy co powie.

pestusia to wesoło będzie jak siądziesz za kierownice:-D mi się tak kilka razy przy Sammym
wyrwało i on zaczął używać takiego samego słownictwa także teraz panuje nad wyrażeniami
a z siadaniem to Jamie jak skończył równe 3 miechy to zaczął podnosić głowę do siadania a teraz się juz chwyta i tez chce siadać jak twój Jas
pinka stuknę się z Toba Red Bullem:-) wczoraj pozwoliłam sobie pokazać twoje foty z pokazów mojemu m,a mówiłam Ci ze on tez lubi fotografowac,ma do tego talent i wiesz co zrobiły na nim wrażenie :tak:Mówił ze pewnie masz dobry obiektyw,nasz jest 18-55mm i nie lapie tak dobrze.
Śmiać mi się chce z tych papug o których piszesz:) tacy ludzie chyba nie maja pomysłu na
swoje życie:)Ja kiedyś pochwaliłam się znajomej gdzie Sammy chodzi do szkoły i oczywiście
ona swojego tez tam od razu zapisała.
kika witamy Ciebie i Zuzie wśród nas
malinaa ty odpoczywaj puki masz pomoc.Dobry pomysł z tym zatrudnieniem m do masowania:tak:,bo zwykle to ja go masuje wyzyskiwacza jednego,ale teraz ma okazje się odwdzięczyć;-)
scarletka miłego oglądania,bajka niby dla dzieci ale ja się sama wcignelam przy 1-wszej części
julia współczuję ci tego bólu ja czasem rano połamana wstaje mimo ze łóżko mam wygodne.Wszystkiego naj dla Dominika na te 4 mce
magdzior dobrze ze się podzieliłaś zaleceniami rehabilitantki bo mój Jamie tez niespecjalnie długo leży na brzuszku
agnes fajnie ze wyjazd się udał i wpadnij do nas jak już się rozpakujesz
miki ja uzywam Aventu,sa ortopedyczne i malemu podchodza

Ostatnia edycja:
reklama
Papciu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! dużo zdrówka, szczęścia i radości!!!!:-)

Pinka widziałam...pewnie coś sobie zapodały na opanowanie i sztywna postawę ciała:-D

Wierka- to na zdrówko:tak::tak:a co do fotografowania to fajnie żę lubi przynajmnie ma ci kto fotki robić bo ja muszę sama heheeh ,no i możę udalo ny sie nam spotkać w końcu to i ja bym fotki miała:-D:-D
red_bull.jpg

Malina wspolczuje Ci, straszna taka nocka. gabriel tez czasami zaczyna zabawe o 4-5 rano ale ja jestem taka padnieta ze biore go do lozka i zasypiam szybciej niz on.

Papcia wszystkiego najlepszego

Miki, Kika witajcie

teraz pisze jedna reka bo krzykacz nie ma ochoty lezec sam, ja to nie wiem co mu dzis dolega, probuje matke wykonczyc czy co:szok:

Dobra to uciekam go przebrac sprobuje wieczorem jeszcze cos naskrobac

milego popoludnia

Papcia ma dzisiaj urodziny? To wszystkiego najlepszego!!! Dużo nas tu tych raczków:) Jutro ja świętuję!!! Upiekł mi już ktoś ten tort:)???

hej hej
od rana zaliczyliśmy spacer i obiad z moimi rodzicami, a M w pracy. Dobrze, że dziadkowie mają urlop to trochę nas zabiorą tu i tam. Jutro też sobie gdzieś wypadniemy na spacerek i do restauracji. Maks przeżywa zęby dalej, ale jest znośny, chociaż po powrocie do domu bardziej marudzi, jednak woli być w ruchu.
Nocka znośna, padł od razu taki był zmęczony, nawet nie musiałam używać maści na dziąsła. Pobudka o 1.30 i o 4, a potem od 6 M go usypiał 40min i nynkał do 8.
Za to chyba jakaś pełnia była, bo nie mogłam usnąć do godziny 4 :no: także nie wyspałam się do tej 8.

Nie wiem kto pytał, ale my zmieniliśmy smoka na 3m+ i mały nie chce go używać, woli te mniejsze 0m+.
My też niebawem przechodzimy na spacerówkę parasolkę, bo mi plecy wysiądą od tego naszego 3w1. Mały już jest za ciężki. Będziemy się wozić możliwie płasko, czyli pewnie też pod kątem 45*

papcia, zdrówka życzymy :)

Papcia - uściski!
witam nowe koleżanki! :-)
Byłyśmy dziś na rehabilitacji z Natką - jak jej rehabilitantka kręciła głową żeby rozmasować mięśnie karku to myślałam, że jej dosłownie łeb urwie :szok::szok: a wrzask był taki, jakby cilę zarzynali!! :szok::szok::szok: gdyby nie świadomość, że to przecież dla jej dobra to bym przecież wystrzelała biedną rehabilitantkę po pysku!! :-D:-D

miłego popołudnia dziewczynki :-)

reklama
Papciu stooooooooooooooooo lat!!!! (z nami hihihihihi) :-D

Jasiek odespał sobie nockę, padł na 2 godziny, a ja zamiast z nim się zdrzemnąć, to siedziałam na necie, ale się rozkręciłam jakoś i nie za bardzo mi się chciało spać, po prostu czuję jak by mi ktoś wstawił blaszaną puszkę w czachę ;-) Teraz ma mini drzemkę, a ja moje konto na allegro przygotowuję do działania, bo chcę wreszcie powystawiać niepotrzebne rzeczy, może trochę złotówek wpadnie..

Do góry