spring
Szczęścia dwa :)
Cześć Dziewczyny!
Matko,ale produkcja
Chcecie żeby mi modem strzelił?:-):-):-)
My już jesteśmy w górach, w domku moich rodziców. Pogoda super (choć teraz już jest trochę chłodno). Mała dzielnie zniosła podróż-spała, potem się bawiła i znowu spała. Za to Jaś szalał-ale to już standard. Jak przyjechaliśmy Ania dołączyła do Jasiowego zachowania:marudziła, potem płakała. Udało mi się ją uśpić nad rzeką (pewnie jej szum)
. Dziś po raz pierwszy dostała trochę marchewki. Jej minka była nieoceniona i nawet tak nie wypluwała zawartości słoiczka
. Zobaczymy do jutra czy będzie jakaś reakcja . Bo już dziś była jedna: eMek trzymał ją na kolanach (akurat była bez pieluszki) i mówi do mnie,że chyba zaraz zrobi kupę,a ja mu na to,że zaraz założę pampka. Oczywiście nie zdążyłam:cała kupa wylądowała na gaciach eMka
Myślałam,że umrę ze śmiechu (i smrodu)
. W ogóle w tym domku strasznie skrzypi podłoga,więc mała ledwo usnęła, za to Jaś buszuje jeszcze u góry
lokata taką temperaturę mają wszystkie niemowlęta,więc nie obawiaj się o zdrowie Malwinki
Kika mój pediatra powiedział mi,że jak się karmi dziecko mm to kupki mają prawo być zielone, ponieważ te wszystkie mleka zawierają zazwyczaj w swoim składzie pro i prebiotyki; po mm dziecko może rzadziej się wypróżniać, mogą też wystąpić zaparcia (opinia mojego lekarza)
Papcia wszystkiego naj,naj w dniu urodzin!!!

A Jaś kończy jutro 4 latka, więc zrobimy mu imprezkę urodzinową nad rzeką
.
Matko,ale produkcja

My już jesteśmy w górach, w domku moich rodziców. Pogoda super (choć teraz już jest trochę chłodno). Mała dzielnie zniosła podróż-spała, potem się bawiła i znowu spała. Za to Jaś szalał-ale to już standard. Jak przyjechaliśmy Ania dołączyła do Jasiowego zachowania:marudziła, potem płakała. Udało mi się ją uśpić nad rzeką (pewnie jej szum)

lokata taką temperaturę mają wszystkie niemowlęta,więc nie obawiaj się o zdrowie Malwinki

Kika mój pediatra powiedział mi,że jak się karmi dziecko mm to kupki mają prawo być zielone, ponieważ te wszystkie mleka zawierają zazwyczaj w swoim składzie pro i prebiotyki; po mm dziecko może rzadziej się wypróżniać, mogą też wystąpić zaparcia (opinia mojego lekarza)
Papcia wszystkiego naj,naj w dniu urodzin!!!

A Jaś kończy jutro 4 latka, więc zrobimy mu imprezkę urodzinową nad rzeką