reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

A i owszem - jak w domu :)
Jestem dzisiaj tu pierwszy dzień i już się dobrze czuję :) Bardzo wam dziękuję za ciepłe przyjęcie!!

Tulip - trzymam kciuki za Twoją kruszynkę :* Gdzieś wyczytałam, że jak zaczyna bić serduszko, to prawdopodobieństwo poronienia spada do 3%. Nie wiem, czy to prawda, ale pomaga mi w pozytywnym myśleniu :) Bo, tak jak mówisz, obawy są cały czas.. Ostatnie usg miałam w 8tyg i boję się następnego.. No ale nie ma plamień, bóle brzucha nawet jakby były rzadsze, rosnę w talii (w czym?? hahahaha) no i objawy wszystkie tak jak były, tak są.. I apetyt rośnie ;) Będzie git! Musi być, no nie? A w marcu utulimy już nasze Kruszynki mmmm..

Z tym wątkiem zamkniętym to macie rację - trzeba uważać na zdjęcia, za dużo dziwnych ludzi chodzi po świecie ;)

reklama
jesli chodzi o regulamin to mi tez pasuje w sumie jestem tutaj od poczatku a neistety nie dostalam zaproszenia do watku zamknietego wiec na ten temat sie nie wypowiadam nie czytalam kwietniowek i nie wiem co pisza ale tak w sumie nie powinno ich to interesowac bo to nasz regulamin i nikomu on nie przeszkadza wiec dlaczego im akurat

ja uważam, że lepiej dmuchac na zimne i byc przesadnie ostrożnym w pewnych sprawach. chociażby sytaucja harsharani i marty. no i mam koleżankę, której zdjęcia (takie co nie powinny ujrzeć światła dziennego) wylądowały na dyskach wielu kolegów. a u nas temat zamknięty niech pozostanie... zamknięty. nie ma co się denerwować opiniami innych. tu jest NASZ dom :)

A i owszem - jak w domu :)
Jestem dzisiaj tu pierwszy dzień i już się dobrze czuję :) Bardzo wam dziękuję za ciepłe przyjęcie!!

Tulip - trzymam kciuki za Twoją kruszynkę :* Gdzieś wyczytałam, że jak zaczyna bić serduszko, to prawdopodobieństwo poronienia spada do 3%. Nie wiem, czy to prawda, ale pomaga mi w pozytywnym myśleniu :) Bo, tak jak mówisz, obawy są cały czas.. Ostatnie usg miałam w 8tyg i boję się następnego.. No ale nie ma plamień, bóle brzucha nawet jakby były rzadsze, rosnę w talii (w czym?? hahahaha) no i objawy wszystkie tak jak były, tak są.. I apetyt rośnie ;) Będzie git! Musi być, no nie? A w marcu utulimy już nasze Kruszynki mmmm..

Ja jak to przeczytałam tak się już odstresowałam i stwierdziłam, że musi być dobrze! nawet jak to jest nie prawda to malina chwała ci za tego posta, bo wniosłaś spokój w moje życie ;)

Ostatnia edycja:
Właśnie skończyłam czytać wątek Poród na wesoło i uśmiałam się strasznie. Widzę, że jakaś burza z tymi kwietniówkami to idę i tam poczytać. Przyznam się, że i ja trochę się zdziwiłam jak zobaczyłam ten regulamin, ale uważam, że jest dobrze napisany i jest bardziej w stylu "żeby nam się tu lepiej żyło" a nie żeby coś komuś zabraniać czy ograniczać swobodę.

U mnie zaczyna grzmieć i psina moja strasznie przytulaska się zrobiła :D

Cze kochane:)
Beta ujemna więc d..a
Gin mnie pocieszył że jeżeli moje endo jest takie duże to trzeba łyżeczkować:(

A wiecie może jak to jest z prolaktyną?? Mój gin twierdzi że jak jest nadmiar to się plami przed@ a ja myślałam że jest na odwrót

Ujemna? Na 100000%?
Przykro mi bardzo, ale nie poddawaj sie!
Szczerze mowiac to moze da sie jeszcze cos zrobic? czy raczej nie?

P.S.
Moze to chodzi o imie w tych problemach internetowych...bo w sumie to ja tez Marta ;)

reklama
Hej Poziomki bardzo mi przykro z powodu bety.
Poziom prolaktyny mozesz sobie zmierzyc w dowolnym dniu cyklu, mozesz sobie zrobic caly pakiet badan w 3dc.
Plamienia zazwyczaj wystepuja ze wzgledu na niski progesteron w 2 fazie cyklu. Chociaz ja plamilam mimo wysokiego progesteronu i nikt nie wiedzial czemu ;(

Kup sobie w aptece ten lek castagnus on lekko obniza prolaktyne, ale dobrze byloby sobie zrobic badania krwi bo przy wysokim stezeniu nie pomoze wtedy trzeba brac bromek np. a on juz jest na recepte.

Bedzie dobrze trzymam kciuki

Do góry