• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Co Wy robicie, że Wasze maluchy tak ładnie śpią ;p U nas pobudka była już o 23ej, bo eMek po wieczornym fochu przyszedł mi powiedzieć, że mnie kocha i obudził Jasia, potem byłam tak wściekłą na niego, że do północy nie mogłam zasnąć, chociaż mały szybko przy cycku usnął, potem 3 i 6, ale dociągnełam w wyrku do 7:30, chociaż Jasiek mnie już wtedy kopie i wali piąchami, żeby się z nim bawić ;) Teraz już zalicza drugą drzemkę, a ja buszuję na allegro..

Milusia na pewno można skrócić tak, że część oddajesz tacie, chyba 16 tyg trzeba wykorzystać, ale na 100% nie wiem..

Olcia smacznego ;)

cześć kobitki, po troszku od rana nadrabiam co napisałyście. Udało mi się "wyrzucić" chłopaków na spacerek, młody sobie marudził od rana i krzyczał, że chce wyjść, a pogoda mnie dobija, więc sobie zostałam w domu ;-) szaro za oknem, aż mi smutno i najchętniej bym przespała te ponure wakacje :baffled:
Posprzątałam troszkę w domu i już nie mam co robić, testy na prawko sobie może porozwiązuję...

Ostatnio M pojechał 130km kupić nissana micre, żebym miała czym śmigać, bo była okazja, samochodzik na gaz ze wspomaganiem - czyli taki, jakiego szukaliśmy.
No i wrócił tym nissanem, a nasz renault został na tym zadupiu, bo mu jakaś część przy sprzęgle poszła :eek: bał się holować tym nissanem i dziś pewnie pojedzie drugi raz po nasze auto...

ja nie mam czego przedłuzac- bo macierzynski placi mi zus do 29.09 potem jestem bezrobotna. Kasa z zusu a kasa z bezrobocia to niebo a ziemia wiec musze rozpatrzyc mus powrotu do pracy bo hipoteke spłacac trzeba!!!! Ale musze wiedziec co i jak bo jak mi sie trafi dobra praca to nie bede sie zastanawiac- w sumie to nie mam wyjscia!!! no ale nie bede ukrywac ze bardzo chciałabym byc z dziecmi jak najdłzuej- no ale cóz takie jest zycie!!

ja wracam nie szybciej niż po skończeniu roku przez piotrusia... ale w domu już od tego tygodnia mam trochę zleceń z pracy więc idzie po mojej myśli...:-)

Skarletka - a już jakis pomysł na własny biznes masz?

Ostatnia edycja:
reklama
Milus zdaje mi sie ze mozna,zobacz na http://www.zus.pl/ chyba w poradnikach
Futrzak fajnie ze tak dobrze sie układa:)
Ewe co sie chwalisz;)ja ide ale do nowej pracy juz 9wrzesnia:(
Malinka nasze nocki sa takie jak u Ciebie wiec nie wiem co Ci poradzic zeby to zmienic;) tez mam ochote czasem M zabic jak mi Goske przypadkiem obudzi;)Jas przynajmniej ma przewidywalne drzemki w dzien:)
Harsz dzis była watrobka z cebulka i z ogorkami po kaszubsku;)

Małgoska własnie zasneła na lezaczku po obiedzie,wciagneła dzis bez protestu cały słoik jarzynowej:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry