Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tylko ze mnie boli głowa kilka godzin......

miłego dnia baby
Dziś już mi lepiej, choć głowa dalej trochę boli
W nocy wstawałam 2 razy, bo tak mi nawala dziąsło z ósemki,że myślałam,że oszaleję. Płuczę szałwią i smaruję sacholem, ale i tak niewiele to pomaga. Czuję,że decyzja o usunięciu tych zębów (a mam ich aż 4!
) jest coraz bliższa. Przynajmniej trochę pospałam nad ranem. EMek zajął się Anulką
) i młode ziemniaczki. Mała już marudzi , więc zmykam. Do później...

Potwierdziło się to o czym opowiadałam, a Madzik nie chciała wierzyć hihihi mój Bartek okazał się najgłośniejszym i najbardziej rozwrzeszczanym dzieckiem na zlocie. 
musimy to jeszcze kiedyś powtórzyć.izabela kawał drogi za Wami, dobrze że dojechaliście cali i zdrowi
julia a gdzie ty mieszkasz, bo mi umknęło jeśli pisałaś? Jak są Marcjanki z Twoich okolic, to któregoś dnia możecie też zorganizować spotkanie, don't worry
pinka oby młodemu się polepszyło...
alamiqa i izabela dobrze że noc po szczepieniu spokojnaMaja po każdym szczepieniu jak na razie wychodziła bez gorączki itp. ale teraz po leczeniu pójdziemy w końcu na trzecią dawkę i zobaczymy czy nadal będzie tak pięknie jak do tej pory. No i mam nadzieję, że będzie szczepionka, bo moja przyjaciółka czekała ponad miesiąc, bo nie było w aptekach :/
W związku z tym, że dziś od rana do nocy siedzę z młodą sama, na niedzielę Marcin dał mi wychodne. Ależ mam niecny plan na WOLNY OD MAI dzieńZaczynam od fryzjera, następnie kino a potem jadę do koleżanki na czerwone wino i pogaduchy. I tak mi calutki dzień zleci. Nie mogę się już doczekać! Fryzjer to niespodzianka dla Marcina, a niech się zdziwi
Młoda śpi od 13ej, właśnie łypie okiem i zastanawia się czy spać dalej czy już wstawać. jednak śpi dalejTo ja idę coś zjeść.
Szkoda,że i ja nie mogłam z Wami się spotkać,ale może jeszcze kiedyś będzie okazja...
A BArtuś pokazał kto tu rządzi

i mojego taty. Tak w ogóle to dzień upłynął mi pod znakiem sprzątania (między wizytami). Nie sądziłam,że sprzątanie przyniesie mi tyle radochy
Oczywiście porządek był tylko chwilowy(Jaś+zabawki=bałagan),ale i tak zdążyłam sie nacieszyć
Gdyby jeszcze tylko aura była łaskawsza...