reklama

Marcóweczki 2011

Zosia zrobiła dzisiaj pierwszy raz kupkę o innej konsystencji czyt. gęstej hi hi zupeczki zadziałały normalnie się ucieszyłam aż emka zawołałam żeby w papka zajrzał:-D
szalona...
laugh2.gif

Barbra, karuzelę to Gaba włącza przez przypadek :-) pacnie ręką, albo noga w jeden z guziczków przełączających muzykę i od razu wiem, że nie śpi :-D Dlatego muszę się pilnować, żeby na noc koniecznie całkowicie ją wyłączać - parę razy gwiazda obudziła się w środku nocy posłuchać Beethovena ;-)
A z Majki to widzę niezła agentka ;-)

Emek ma teraz zmiany na 7, więc już śpi a ja idę szukać pracy :-D

reklama
U nas dziś dzień pełen atrakcji i byliśmy z mała po raz pierwszy na basenie i musze wam powiedzieć że takiej radości u mojego dziecka nie widziałam jeszcze dlatego postanowiliśmy co tydzień chodzić skoro małej sie tak podoba oczywiście po basenie padła i spała prawie 3h obudziła sie mega głodna lekka przegryzka wygłupy kąpiel i śpi jak aniołek

Katjusza ło matko czego Ty sie przed spaniem najadłaś?

Fifi Malinka powodzenia i wy sie w końcu wyśpicie

Marta dobrze że nikt z mopsu tego nie czyta bo bankowo miałabys nalot z opieki bo takie rzeczy nie powinny mieć wogóle miejsca i sory ale nie masz sie w tym momencie czym chwalić więc może zamiast siedzieć na kompie poświęć ten czas dzieciom bo kiedyś może sie nie udać i dojdzie do tragedi

Paticzka hehe wariatko jak ja Cie lubie

Ostatnia edycja:
ja tylko na chwilę... bo wykończona jestem... dopiero skończyłam pracować...

co do przemieszczania się dzieci... zostawilam małego na macie dosłownie na 5 min bo dzwoniłam do firmy i musiałam usiąść przy kompie ...a po 5 min mój mały w przejściu do przedpokoju (oczywiście już marudził:-) ) ... tak więc pozostawianie na łóżku to chyba zły pomysł:-) oczywiście przy mnie mu się nie chce tyle przemieszczać... moje dziecię najbardziej ruchliwe jest jak jest zdnerwowane:-)

dobranoc!

Witam, wreszcie piątek, bo padam na twarz! Mój syn chce mnie wykończyć :-( zafundował mi dziś 6 pobudek, a od 8 się awanturuje. Noc marna i dzień do dupy! :baffled:
W nocy jadł tylko raz o 4, bo spać nie chciał, to nie chciałam głodzić i łobuz zjadł tylko 100ml. To po co się ciągle budzi?!!!:confused2:
No i właśnie zjadł znowu tylko 100ml ehh

Bosa, każde dziecko sobie rośnie jak chce, mam np kolegę, który był wysokim chłopcem, a jest niskim mężczyzną. Stella się jeszcze wyciągnie, teraz mało je, to widocznie organizm uznał, że to za mało, żeby poszło we wzrost ;-)

spring, to napisz co załatwiłaś z dyrką ;-) i u nas viburcol dzialal, kiedy nocki byly straszne i maly wcale nie spal, za to w dzien, byl po V wiotki i sie wkurzal masakrycznie

fifi, to to ćwiczenie nauczy małą szybciej raczkować? :-)
No i właśnie o to chodzi, że ja go nie głodzę, bo on nawet nie chce jeść w nocy tylko ciągle się budzi, dziś zjadł tylko 100ml, bo nie chciałam go głodzić, już nie potrzebuje jedzonka najwidoczniej. A co do metody 3 5 7, to mój nie stawia specjalnego oporu, już zasypiał sam po 1 dniu stosowania, a wczoraj widocznie był za mało lub za bardzo zmęczony, bo musiałam kilka razy iść. On nawet nie płacze, tylko mnie wyzywa i tak cały dzień na mnie krzyczy, więc już nawet nie mam wyrzutów sumienia, bo dla mnie to zawsze 10min więcej spokoju, bo nie muszę bujać. :baffled: Jakoś sobie trzeba radzić, nikomu nie życzę takiej marudy każdego dnia...:no:

pabellka, dobrze,ze nic sie nie stalo, mojemu M mały tez zleciał z łózka, mialam ochote go pokroic :baffled:

patik, no to masz sposób na Hanię ;-)

barbra, gratulacje dla małej za podniesienie pupy :-D

papcia, ale wymęczyłaś małą na tym basenie :-)

Koncia głowa do góry, dopiero początek dnia, więc jak się postaracie to będzie fajny :)

U nas noc całkiem udana, chyba 3 pobudki, ale pewna nie jestem, bo spałam jednym okiem hahaha A teraz mieliśmy w planach wyjście do sklepu, ale doopa, bo leje i grzmi, a w domu tak ciemno, że musiałam światlo zapalić :O Maluch marudzi, męczą go zęby, więc znikam go zabawić, żeby się nie męczył bidulek..

Helooł,
U nas ciężka noc, ale nie z powodu Eli (3 pobudki), tylko z powodu tej burzy co teraz u Maliny. U nas była o 4 i dosć długo grzmiało, błyskało i lało. A grzmiało naprawdę fest głosno!

Koncia Ela też przez pewien czas ciągle się budziła i m.in. dlatego spała z nami w łóżku, bo mi się nie chciało tyle razy wstawać :) Teraz, jak juz pisałam 3-4 pobudki. Może u was też się wkrótce poprawi :)

Koncia, może jednak ten dzień nie będzie taki zły &&&&& A jak twoje prawo jazdy?

Malina, Fifi, wasze dzieci umówiły się z tymi pobudkami czy jak? :-D U nas na deszcz się nie zapowiada. Wysyłam trochę słońca ;-)

reklama
pabella, Jeszcze 10h (czyli 5 spotkań) jazd mi zostało :) dziś pojadę 2h i instruktor powiedział,że mi papierek wypisze szybciej, to się zapiszę na egzamin wcześniej :) pewnie poczekam z 3 tyg na ten egzamin, to jak dobrze pójdzie, we wrześniu będzie prawko. Ale w cuda nie wierzę :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry