reklama

Marcóweczki 2011

marlenko - to wielki wyjątek, generalnie w ciążach bliżniaczych 34 tydzień to już sporo a 36 to praktycznie terminowo urodzone bliźnieta. Ciąża pojedyncza trwa terminowo 38-42 tyg

reklama
Vecia - mojej bliskiej koleżance, dość filigranowa osóbka, zrobili cesarkę w planowanym dniu porodu bo się maluchy jeszcze na świat nie pchały! :-) ale to faktycznie historie - wyjątki :-D

witaj Marlenko

No tak to są wyjątki.
Była tam jedna dziewczyna ,której córka miała problemy z sercem podczas ktg brakowało skali na jej tętno i była w 29 tygodniu ciąży robili cc , a teraz Weroniczka jest już zdrowa ,ale musi podawać jej leki do roczku ,żeby to się nie powtórzyło

marlena, witaj!

koncia
, to u was nadal tak długo się czeka na egzamin? Ja teraz jestem na bieżąco, bo siostra cały czas próbuje zdać i jak się zapisuje na egzamin to 3-4 dni czeka

Vetka, po raz kolejny napiszę, że zazdroszczę przeokropnie tego wyjazdu :-D Bawcie się dobrze i nacieszcie sobą
A z pracą na razie słabo.. Strasznie mało ofert, 3/4 dla informatyków.. Pewnie od września się coś ruszy jak się sezon urlopowy skończy. Przynajmniej taka mam nadzieję :sorry:

Kurcze, dać palec, to wezmą całą rękę! Chciałam się podzielić słoneczkiem, to całe zabrałyście!;-) Zrobiło się ciemno, szaro i ponuro. Do tego wiatr prawie urywa głowę i leje :baffled: Całe szczęście, że zdążyłam wrócić do domu..

Witam sie i ja u nas tez juz popadało troche ale burza znając życie zacznie sie jak pojade z psem do weterynarza

Młoda szaleje od rana zaraz dostanie obiadek dzisiaj dorsz z warzywami made in mama:)

Koncia powiem Ci tak dobry kierowca za pierwszy razem podobno nie zdaje :) oby do3 ja zdałam za3:)

Pinia bo on ciekawy wieśći był:)

Marlena witamy

Vecia a spakowane już wszystko?

Witam upalnie. Chłopaki śpią bo najlepiej upał przespać, więc mam chwilkę.
Marlenko, witaj - kolejne bliźniaki wśród Marcjaniątek - świetnie.
Marta dobrze że nikt z mopsu tego nie czyta bo bankowo miałabys nalot z opieki bo takie rzeczy nie powinny mieć wogóle miejsca i sory ale nie masz sie w tym momencie czym chwalić więc może zamiast siedzieć na kompie poświęć ten czas dzieciom bo kiedyś może sie nie udać i dojdzie do tragedi
Ale dlaczego na mnie naskoczyłaś i opieką straszysz. Kilka postów przede mną barbra opisała podobną sytuację i jakoś jej uwagi nie zwróciłaś. I wcale się nie chwalę tym, tylko przytoczyłam ku przestrodze przykład ruchliwości dziecka - wystarczy . A co do siedzenia na kompie to sama dobrze wiem kiedy mogę sobie na to pozwolić i nikogo z czasu spędzonego na BB nie rozliczam. Tyle z mojej strony.

Marto wydaje mi się, że Papcia akurat tobie zwróciła uwagę, bo chyba przy trzecim dziecku to już człowiek wie, jak ruchliwe może być dziecko. Dla nas, pierworódek, to jest dopiero nauka wychowywania i opieki. No i wypadałoby uczyc się na własnych błedach. Raz to wypadek, więcej to już chyba lekka niefrasobliwosć.

Fifciu - ...a moze, to jest odwrotnie niz nam sie wydaje, i wlasnie przy trojce szkrabow jest trudniej upilnowac bobasa, bo starszaki tez sa bardzo absorbujace:tak:;-)

reklama
Hejka:-)
I u nas rano byla burza:tak:co nie przeszkodziło nam z Gosia pospac do 9.20:-) nie chce zapeszac ale nocki sie poprawiły;-)chyba kaszka dziala i nawet Goska jej duzo zjada bo az 150ml:tak: od kilu dni juz nie budzi sie koło połnocy tylko dopiero tak 2-3 a potem 6-8.
Dobrze ze burza była rano,przynajmniej potem dzien sie rozpogodził,jest słoneczko i 25st:-) spacerek zaliczony,drzemka na nim tez a teraz Goska spi po obiadku i flaszce:tak: a ja smaze placki ziemniaczane;-)
Vecia zabierz mnie ze soba jako tragarza co?;-)
Papcia super sprawa z basenem ,ja nie umiem pływac ale tez chcialam mala z tatusiem poslac na te zajecia dla niemowlat ale jak zobaczyłam cene to niestety ale nie da rady:no: trzymam kciuki za piesa;-)
Marlena witaj i dawaj fotki brzdacow:-)
Koncia spoko zdasz szybko:tak: moj eM zawodowo jezdzi a zdawał piec razy:-D przytul maksa ode mnie mocno co by te zeby daly mu juz spokuj;-)

i znowu mamy piatek,tak dzis z sasiadka rozmawiałam ze czas tak szybko leci,dopiero dzien sie zaczoł a tu zaraz koniec,ona urodziła tydzien po mnie i tez nie moze sie nadziwic ze syn zaraz poł riku skonczy:szok:

miłego piatku laseczki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry