Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Bawcie się dobrze i nacieszcie sobą
Całe szczęście, że zdążyłam wrócić do domu..Ale dlaczego na mnie naskoczyłaś i opieką straszysz. Kilka postów przede mną barbra opisała podobną sytuację i jakoś jej uwagi nie zwróciłaś. I wcale się nie chwalę tym, tylko przytoczyłam ku przestrodze przykład ruchliwości dziecka - wystarczy . A co do siedzenia na kompie to sama dobrze wiem kiedy mogę sobie na to pozwolić i nikogo z czasu spędzonego na BB nie rozliczam. Tyle z mojej strony.Marta dobrze że nikt z mopsu tego nie czyta bo bankowo miałabys nalot z opieki bo takie rzeczy nie powinny mieć wogóle miejsca i sory ale nie masz sie w tym momencie czym chwalić więc może zamiast siedzieć na kompie poświęć ten czas dzieciom bo kiedyś może sie nie udać i dojdzie do tragedi
co nie przeszkodziło nam z Gosia pospac do 9.20:-) nie chce zapeszac ale nocki sie poprawiły;-)chyba kaszka dziala i nawet Goska jej duzo zjada bo az 150ml
od kilu dni juz nie budzi sie koło połnocy tylko dopiero tak 2-3 a potem 6-8.
a ja smaze placki ziemniaczane;-)
trzymam kciuki za piesa;-)
moj eM zawodowo jezdzi a zdawał piec razy
przytul maksa ode mnie mocno co by te zeby daly mu juz spokuj;-)