Witajcie Marcóweczki

U nas nocka ładnie przebiegła o 19 poszedł spać o 21 ostatnie jedzonko na śpiocha 120ml mleka z 2 łyżkami sinlacu , pobudka o 23:30 ale nie chodziło o jedzenie bo wypił 30 ml i spał dalej i następna pobudka 4:30 na mleko.Także spał praktycznie ciągiem od godz 19 do 4:30

.U nas dzięki Bogu nie grzmi i nie leje , tylko słoneczko świeci więc spacerek w planach jak tylko się obudzimy z drzemki

.
magdzior taki duży skok

to straszne eh :/
wierka chyba każda mama marzy żeby usłyszeć takie słowa od dziecka
bosa mój synuś waży 5,410 po ostatnim ważeniu i mierzy 64 cm , nie dość że nie za długi to jeszcze chudzinka po niżej 3 centyla i taka jego uroda przestałam się już tym przejmować , grunt że rośnie i przybiera tyle że w swoim tempie

Małe jest piękne
pabella no niestety trzeba mieć oczy dookoła głowy nawet w d... ;P bo dzieci są bardzo ruchliwe i kreatywne dlatego ja nie zostawiam małego na łóżku samopas , ostatnio nawet muszę pilnować żeby nie zapomnieć fotelika zapiąć bo jak nie zapięłam raz to patrzę a On na samym brzegu siedzi próbował zejść akrobata jeden

Spaść nie spad ale kiedyś raz mojemu Emkowi jak leżał i miał go posadzonego na kolanach to fiknął w bok w ostatniej chwili go złapał ale zdążył puknąć główką w ścianę , huku nie było bo tylko lekko się puknął i nic mu się nie stało ale M mało zawału nie dostał :/
malinaa dasz radę
barbara1981 mój mały miał czkawkę i podałam mu picie czkawka przeszła , mówię do niego "i co nie masz już czkawki " a On mi na to NIE krzyknął hehe myślałam że pęknę ze śmiechu

Mój jak padł o 9:30 po butli to do teraz śpi już jakieś 1,5 h
Karuzelę też nie raz włącza i tak w kółko mamy taką z pilotem i jak się do niego dobrał to włącza i wyłącza na okrągło.Raz się tak wiercił przez sen że obudził się w poprzek łóżeczka i kopytkiem włączył

To jego ulubiona zabawka
marlena witaj , podwójne szczęście

właśnie napisz coś o Sobie