Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fifi to ile pobudek i cycowania w nocy Wam wychodzi? Karmisz na siedząco? I odkładasz potem?? Protest wielki? Sto pytań do normalnie
wyciągnęłam ją z krzesełka i zaniosłam do łóżka i się nie wybudziła była tak padnięta - do tej pory nie umiem uwierzyć...
Zosiaczek jeszcze nie śpi za to humor dopisuje, zasnęła po kąpieli po wypiciu dwóch cyców i zrobiła sobie po prostu pół godziny drzemki - a teraz oczy jak 5 złoty i mnie tu na sofie szturcha, drapie i szczypie ( z taką siłą że czasami aż syczę bo boli).
pierwszy raz kąpała się mała u babci w wannie, a teraz w domku dwa dni zaliczyła kąpiel w głębokim brodziku i calkiem fajnie to wychodzi, tym bardziej że Zosia polubiła pozycję na brzuszku

.Kat, takie sny to w ciąży miałyśmyoj dużo by opowiadać - w skrócie: rudowłosa kobieta, która dokonywała samozapłonu, nocna wyprawa na jakieś pola i moje własne mieszkanie, w którego oknie zobaczyłam drugą siebię z Natalką na ręku..![]()

.Akurat niedawno podpisywałam umowę z przedszkolem na pobyt Jula będzie od 8 do 14-ej - bez podwieczorku (czesne 59zł + śniadanie i obiad), jeśli byłby do 15-ej to czesne 109zł + posiłki do 16-ej 123zł a do 17-ej 134zł, jeśli odebrałabym Jula o 15-ej to płacę za tą godzinę 10zł, jeśli nie zdążyłabym do 17-ej odebrać to dodatkowo 50złZapomniałam Wam napisać, że dzwoniła do mnie dziś Pani ze żłobka, że jest miejsce dla Pawełka. Ale jak się okazało w przeciągu 2 miesięcy od złożenia wniosku cena wzrosła z 250 na 580zł. Więc nic dziwnego, że miejsce jest, bo ludzie rezygnują i my też zrezygnowaliśmy, bo nas nie staćI tak póki co będę mieć pracę na 1/3 etatu (jeden dzień w tygodniu plus sobota) i opiekę mamy już załatwioną, a później się zobaczy. Prywatny miniżłobek mam koło domu i tam opieka 5-godzinna wynosi 500zł na miesiąc, więc jak zwiększy mi się wymiar godzin w pracy to może się na niego zdecydujemy, przynajmniej 300m od domu, a nie jak tamten 5km.
.My dziś autkowy dzień mieliśmy - ciągle w trasieojoj jakie pustki dzisiaj........
.

widziały Krakowianki. Ale stracha ogromnego pewnie miałaś:-(.