Asiaxz
Fanka BB :)
Ja jeszcze przeziębiona jestem to dodatkowo osłabionaJa też jakieś minimum zrobiłam i półtorej drzemki po obiedzie wpadło, totalny brak sil
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jeszcze przeziębiona jestem to dodatkowo osłabionaJa też jakieś minimum zrobiłam i półtorej drzemki po obiedzie wpadło, totalny brak sil
Dokładnie stanowczo za dużo, faceci mają jakoś prościej. Mój się niesamowicie cieszy, i powiedział że mam się nie stresować bo będzie okMyślimy, myślimy ale za dużo. Nie kuje źle- I już myślę dlaczego. Kuje nie tak jak trzeba to też już pytania. Wczoraj ból piersi odszedł a dzisiaj znowu bolą- ja szaleję z radości a Mąż ze zdziwieniem "ale wczoraj brałaś paracetamol- więc on uśmierzył ból"
Ja na to nie wpadłam. Na 3 doby wzięłam 6 tabletek paracetamolu na obniżenie gorączki. To chyba nie jest źle???
Ale i tak boję się niesamowicie.
No mój mąż też mówi że będzie wszystko dobrze ale ja jednak jestem trochę zaniepokojona jak było widać tylko zarys pęcherzyka. No nic w czwartek idę znów i już będę wiedziec w którym kierunku to idzieDokładnie stanowczo za dużo, faceci mają jakoś prościej. Mój się niesamowicie cieszy, i powiedział że mam się nie stresować bo będzie ok![]()
Ja też jestem ciekawa co mi w poniedziałek powieNo mój mąż też mówi że będzie wszystko dobrze ale ja jednak jestem trochę zaniepokojona jak było widać tylko zarys pęcherzyka. No nic w czwartek idę znów i już będę wiedziec w którym kierunku to idzie
A wiesz jaką mniej więcej miałaś betę w dzień tego USG?No mój mąż też mówi że będzie wszystko dobrze ale ja jednak jestem trochę zaniepokojona jak było widać tylko zarys pęcherzyka. No nic w czwartek idę znów i już będę wiedziec w którym kierunku to idzie
Ja z synem miałam stwierdzoną cukrzycę ciążową, bo wyniki były na granicy. Dzięki temu mocno się pilnowałam z jedzeniem i na początku chudłam, ostatecznie przytyłam tylko 4kg. Wolałabym cukrzycy nie mieć, no ale to na pewno pomaga utrzymać wagęJa z synkiem to miałam ciągotki do jedzenia i to duże, jak nie zjadłam to było mi strasznie niedobrze a głodna byłam co chwilę… ale mogłam jeść wszystko tylko nie słodycze. Teraz boje się jeszcze bardziej bo od słodyczy to dopiero tyłek mi urośnie, chyba że to przejdzie tak jak u Ciebie i chyba z tych dwóch to bardziej wolałabym się męczyć wstrętem do jedzenia![]()
Wolę jedno, ale przyjmę, co los daBliźniakibyłoby napewno wesoło
![]()
Nie robiłam betyA wiesz jaką mniej więcej miałaś betę w dzień tego USG?
Ja z synem miałam stwierdzoną cukrzycę ciążową, bo wyniki były na granicy. Dzięki temu mocno się pilnowałam z jedzeniem i na początku chudłam, ostatecznie przytyłam tylko 4kg. Wolałabym cukrzycy nie mieć, no ale to na pewno pomaga utrzymać wagę
Wolę jedno, ale przyjmę, co los da![]()
W ogóle? Szkoda, bo miałabyś jakieś porównanie. Ale myślę, że po prostu poszłaś za szybko na wizytę. Trzymam kciuki za czwartekNie robiłam bety
Nie robiłam bo mi takie badania tylko niepotrzebnie mogą namieszać. Jeszcze bardziej bym się denerwowała i doszukiwała. Prawidłowy przyrost też by mnie nie uspokoił, bo on też niczego nie gwarantuje. Są takie przypadki że super rośnie a później i tak nic z tego. Także sobie spokojnie czekam na czwartekW ogóle? Szkoda, bo miałabyś jakieś porównanie. Ale myślę, że po prostu poszłaś za szybko na wizytę. Trzymam kciuki za czwartek![]()