reklama

Wrzesniowe mamy 2026

A który tydzień u Ciebie teraz? Ja też widziałam w 6+4 i lekarz powiedział że na tak wczesnym etapie nie puszcza głosu. Czemu masz zle przeczucia coś się stało? Ja ogólnie od początku ciąży jestem zaniepokojona i nie cieszę się tylko martwię ciągle :(
Pisałam we wcześniejszych postach że przyrost bety bardzo zły i zmienił się kształt pęcherzyka ciążowego na lejkowaty plus mam krwiaka.
W czwartek z OM wychodziło 7+2 a z USG po pojawieniu się zarodka 6+1

reklama
U mnie na wydruku jest akcja serca. Ale może być tylko opisowo, jak macie wątpliwości szukajcie coś o opisie BMP 😀 ale skoro lekarz założył kartę to musiał wiedzieć serducho.

Załączniki

• IMG_20260120_205229288.jpg
    IMG_20260120_205229288.jpg
    678,3 KB · Wyświetleń: 56
U mnie na wydruku jest akcja serca. Ale może być tylko opisowo, jak macie wątpliwości szukajcie coś o opisie BMP 😀 ale skoro lekarz założył kartę to musiał wiedzieć serducho.
Ja też na jednym ze zdjęć mam akcje serca 🥰 super że słyszałaś serduszko nawet przez chwilę, co lekarz to inna szkoła bo mój powiedział że kategorycznie nie ma takiej opcji, że za wcześnie. Ale nie powiedział kiedy będzie można

Pisałam we wcześniejszych postach że przyrost bety bardzo zły i zmienił się kształt pęcherzyka ciążowego na lejkowaty plus mam krwiaka.
W czwartek z OM wychodziło 7+2 a z USG po pojawieniu się zarodka 6+1
Może faktycznie warto się umówić do innego lekarza żeby to skonsultować. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze 😌

reklama
Ja też na jednym ze zdjęć mam akcje serca 🥰 super że słyszałaś serduszko nawet przez chwilę, co lekarz to inna szkoła bo mój powiedział że kategorycznie nie ma takiej opcji, że za wcześnie. Ale nie powiedział kiedy będzie można
Mój poprzedni prowadzący, ciąże obumarłą w 10 tyg, lekarz puścił nam serduszko normalnie i oceniał.
Jestem ciekawa jak obecny lekarz się na to zaopatruje. Czytałam różne komentarze np. że bicie serduszka dopiero lekarz powinien puścić po 12 tygodniu ciąży. Faktycznie co lekarz to inna opinia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry