Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze. Ja tak czekam na środę na godzinę 10:00.Na szczęście 8.15. Specjalnie brałam jak najszybciej bo bym nie wytrzymała do popołudnia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze. Ja tak czekam na środę na godzinę 10:00.Na szczęście 8.15. Specjalnie brałam jak najszybciej bo bym nie wytrzymała do popołudnia
Dziś to doceniam to że mi się spać chce, i co chwilę oko zamykam. Także na szczęście dzień leci szybkoNo i świetnie, bardzo dobrze. Czyli tylko przetrwać wieczór i noc, wiesz .. kilka miesięcy temu bym Ci zaproponowała lampkę wina, ale teraz to tylko melissa![]()
No właśnie nic tu nie ma takiego,a że stresu zapomniałam się pytać a teraz aż wizyta 18.02,więc trochę się martwię,Jak założyła kartę ciąży to chyba było serduszkoZobacz sobie czy masz gdzieś napisane fhr + albo coś w tym stylu
Kurczę, wydawało mi się, że cholestaza to się pojawia pod koniec ciąży. Dla swojego spokoju może idź to zbadaj?
I jak tam po wizycie? Ja jutro na 14:20 dopiero. Patrząc, że dzień zaczynam ok 4, to cała wiecznośćNa szczęście 8.15. Specjalnie brałam jak najszybciej bo bym nie wytrzymała do popołudnia
Dalej czekam, godzina opóźnieniaI jak tam po wizycie? Ja jutro na 14:20 dopiero. Patrząc, że dzień zaczynam ok 4, to cała wieczność