niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Ło matko, pewnie były kłopoty z dojazdem przez ten lod na drogach... Trzymaj się.Dalej czekam, godzina opóźnienia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ło matko, pewnie były kłopoty z dojazdem przez ten lod na drogach... Trzymaj się.Dalej czekam, godzina opóźnienia
Ło matko, pewnie były kłopoty z dojazdem przez ten lod na drogach... Trzymaj się.
Bądź dobrej myśli, pęcherzyk urósł a lekarz mówi, że jest dobrze więc nie ma powodu by mu nie wierzyć!Dokładnie, ale już jestem po. Póki co za bardzo dalej nic nie widać, ale pęcherzyk urósł. Lekarz powiedział że jest dobrze. Powiedział również że pęcherzyk jest umiejscowiony z tyłu macicy i ciężko jest coś dojrzeć. Za tydzień kolejna wizyta, jutro badania.
Chciałbym już zobaczyć małą fasolkę. Póki co kolejny tydzień niepewności.Bądź dobrej myśli, pęcherzyk urósł a lekarz mówi, że jest dobrze więc nie ma powodu by mu nie wierzyć!![]()
Czekamy zatem za jakieś pozytywne wieści, dobrze, że spojrzy ktoś inny na rozwój. W takich przypadkach konsultacje z różnymi lekarzami są na wagę złotaNiestety lekarz do którego chciałam się jeszcze umówić w tym tyg którego znam ale niestety nie mogę u niego prowadzić ciąży z tego względu że u niego w szpitalu zamknęli porodówkę chciałam iść się skonsultować to cały tydzień na urlopie...
Więc zadzwoniłam do jeszcze jednego z dobrymi opiniami (nie będę mu ściemniać powiem że chce żeby spojrzał swoim okiem i zrobił USG bo ma też najlepszy sprzęt w moim mieście) dla swojego spokoju bo mam źle przeczucia. Wizyta na 16.15.
Myśle, że na zarodek jest już spora szansaJa dzwoniłam umówić się na nfz na przyszły tydzień, żeby dostać skierowanie na badania, a rejestratorka do mnie, że ma wolny termin dzisiaj... No to wzięłam. Jestem na maxa zestresowanaDziś 6+4, ale realnie jestem te 3-4 dni do tyłu. Myślicie, że jest szansa na zarodek i
?
Myślę że to super pomysł, na pierwotnej grupie tak było, terminy porodów i przyszłych ważnych badań żeby wiedzieć kiedy trzymać kciuki i za kogo.Dziewczyny, co Wy na to, żeby dodać na pierwszej stronie terminy porodów? Bo ja nie jestem w stanie zapamiętać, która z Was jest mniej więcej w którym tygodniu, a to by sporo ułatwiło