CaroShell
Fanka BB :)
Byłoby super!Dziewczyny, co Wy na to, żeby dodać na pierwszej stronie terminy porodów? Bo ja nie jestem w stanie zapamiętać, która z Was jest mniej więcej w którym tygodniu, a to by sporo ułatwiło
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłoby super!Dziewczyny, co Wy na to, żeby dodać na pierwszej stronie terminy porodów? Bo ja nie jestem w stanie zapamiętać, która z Was jest mniej więcej w którym tygodniu, a to by sporo ułatwiło
Oooo już myślałam że jestem ostatnia, daleko za dziewczynami, ja 30.09Ja na 28.09, to jest termin z OM, pierwsza wizyta przyspieszona na 29.01
Czemu w narkozie?U mnie termin z OM na 15.09, choć pewnie będzie szybciej bo planowa CC w narkozie. Już jestem listopadową grudniówką i marcową kwietniówką, to i szanse na sierpniową wrześniówkę myślę, że są spore.
Wizytę mam jutro, tj. 27.01 popołudniu
Mam ciężko chory kręgosłup i przez to lekarze boją się pozwolić na próbę SN, a dodatkowo problemy z kręgosłupem uniemożliwiają podanie znieczulenia w kręgosłup. Dużo szukałam anestezjologa w obu ciążach by się zgodził spróbować ale zawsze kończy się stwierdzeniem, że narkoza bez dyskusji. Źle to znosiłam psychicznie ale nie mam wyjścia. Bardzo zazdroszczę tym, które mogą zobaczyć maluszka odrazuCzemu w narkozie?
Oooo już myślałam że jestem ostatnia, daleko za dziewczynami, ja 30.09
A jednak jest ze mną rodzynek![]()