Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo Ci współczuję. Ja z córką miałam CC nieplanowa, niestety córki nie zobaczyłam po porodzie ale słyszałam jak płacze i to już było bardzo dużo. Wiele godzin później pokazali mi jej zdjęcie. Następnej nocy położna przywiozła ja w łóżeczku i na kilka minut położyła przy mnie. Niesamowite uczucie, chociaż fakt czułam się okropnie to ten moment pamiętam. Była idealna.Mam ciężko chory kręgosłup i przez to lekarze boją się pozwolić na próbę SN, a dodatkowo problemy z kręgosłupem uniemożliwiają podanie znieczulenia w kręgosłup. Dużo szukałam anestezjologa w obu ciążach by się zgodził spróbować ale zawsze kończy się stwierdzeniem, że narkoza bez dyskusji. Źle to znosiłam psychicznie ale nie mam wyjścia. Bardzo zazdroszczę tym, które mogą zobaczyć maluszka odrazu
Gratulacje!!!Nie wierzę, jest!!! Zarodek z serduszkiem![]()
Mam nadzieję że wszystko będzie okGratulacje!!!
Dziewczyny, w czwartek wyniki bety miałam 9263 przyrost był malutki w porównaniu z poprzednim wtorkiem gdzie beta była 7936. Dziś poszłam na betę bo w sobotę i mnie nie pobierają niestety krwi i dzisiejsza beta 15338.
Za godzinę wizyta u lekarza... Ja już sama nie wiem co mam myśleć.
Gratulacje!Nie wierzę, jest!!! Zarodek z serduszkiem![]()
Też tak czytałam. Jedni piszą jedno, drudzy drugie - mój lekarz prowadzący powiedział tylko że kształt pęcherzyka który się zmienił w ciągu dwóch dni, i tak beta która wtedy tak zwolniła nie wróży nic dobrego. Ale mój krwiak się ciut powiększył więc może on miał wpływ na to że pęcherzyk zmienił kształt. Najważniejsze było to że w czwartek pojawił się zarodek i serduszko.Mam nadzieję że wszystko będzie oknie wiem czy chociaż trochę Cię to uspokoi ale mój lekarz powiedział że jeśli beta przekracza 6000 to dalej nie warto jej badać bo przyrost nie będzie już rósł tak jak na początku, podobno beta zwalnia.
Też tak czytałam. Jedni piszą jedno, drudzy drugie - mój lekarz prowadzący powiedział tylko że kształt pęcherzyka który się zmienił w ciągu dwóch dni, i tak beta która wtedy tak zwolniła nie wróży nic dobrego. Ale mój krwiak się ciut powiększył więc może on miał wpływ na to że pęcherzyk zmienił kształt. Najważniejsze było to że w czwartek pojawił się zarodek i serduszko.
Dam znać co ten lekarz mi powie.
DziękujęGratulacje!!!
Dziewczyny, w czwartek wyniki bety miałam 9263 przyrost był malutki w porównaniu z poprzednim wtorkiem gdzie beta była 7936. Dziś poszłam na betę bo w sobotę i mnie nie pobierają niestety krwi i dzisiejsza beta 15338.
Za godzinę wizyta u lekarza... Ja już sama nie wiem co mam myśleć.