juliaidaro
Fanka BB :)
u nas nocka spoko do 5,30 .....potem jedzenie i marudzenie az do teraz.....to se odespalam imprezke hahahhahhahah
witam wszytskich
witam wszytskich
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czasami mam wrażenie że jak jestem sama z dziewczynkami to bardziej skupiam się na Hance, bo jej trzeba wszystko tłumaczyć i pokazywać - a że Zosia raczej pogodnym dzieckiem jest i potrafi ładnie leżeć obok nas jak się z Hanią bawie to jej nie przeszkadzam. I tak jak jedziemy w gości to raczej Hanka daje popis umiejętności - ostatnio liczyła do 10, sama z bajek nauczyła się liczyć po angielsku do 6, układa sama puzzelki, mówi wierszyki i paciorek, no i powaliła moja babcię mowieniem "dziękuję i przepraszam"
no to sie pochwaliłam dzieckiem, czasami muszę po tych dniach narzekania na jej złe zachowanie
Teraz już zalicza pierwszą drzemkę.. Trochę mnie to jej spanie zastanawia, bo od kilku dni jest non stop zmęczona. Budzi się po drzemce i prawie od razu zaczyna trzeć oczy. Wczoraj ostatni raz spała 17.45-18.30 i na siłę trzymałam ją do tej 20 

Widzę, że Zosieńka zaczęła pruć do przodu z nowymi umiejętnościami. Brawo
oczy ma zamknięte i beczy, już 5 razy u niego byłam. Pewnie przez zęby... :-( o chyba spokój wreszcie...

katjusza, a co tam ci się śniło? :-)

Gabrysia też pięknie się rozwija, a nocki macie fantastyczne, moja nawet jak spała całą noc to nocny sen miała późno, ale i tak nie mam co narzekać max. jedna pobudka to i tak super!