• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

To chyba wszystkie marcjaniątka takie wygodne. Ela też zajmuje pół łóżka, K. prawie pół, a ja prawie spadam, bo z samego brzegu śpię :)
Patik, papcia dzięki za rady. Spróbuję jeszcze tego przepisu, a jak też się nie uda, to pewnie biszkopty gotowce będę musiała kupować.
Elcia śpi i ja zaraz też się kładę, bo oczy mi się same zamykają. Nie wiem co mnie tak zmęczyło dzisiaj.
Do jutra :)

reklama
Dziękuję dziewczyny za odzew, super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fifi jakoś ciężko mi sobie wyobrazić, jak Twoja kruszynka zajmuje pół łóżka hihihihi ;) Mój szkrabik to najchętniej spałby z nogami mamie na głowie;) ale dzisiaj nie miał okazji, bo wstał o 3ej na mleczko, a potem dopiero 6:45 więc już nie miałam okazji go do nas zabrać, bo szykowałam się do pracy..

Pati nie ogarniam się, strasznie to przeżywam, Jasiek też, nawet gadać mi się o tym nie chce :/ Dzisiaj mam nadzieję na jakąś decyzję..........

czesc dziewczyny

U nas dziś nocka taka sobie, najpierw pobudki co godzinę, a potem od 5 do 7 co 20min. Ledwo widzę na oczy i ciągle na coś wpadam :baffled: jak ja bym miała iść teraz do pracy, to dziękuję...także podziwiam mamy, które mają niesforne dzieciaczki i pracują :tak:
Wstaliśmy po 8 i trzymam mojego łobuza w łóżeczku do śniadania, mam nadzieję, że wytrzyma do 9.30, niech się tam wybawi maruda, nie będę mu robiła placu zabaw, bo wreszcie muszę się zebrać i zapisać na egzamin z prawka.
M ma 6 dni nocek, więc jeszcze dziś będzie bezużyteczny... Po nockach, to on tylko śpi i je... a ja mu zazdroszczę :-p
Znowu idzie weekend i znowu nie wypocznę ehh
No to sobie posmęciłam, mam nadzieję, że u Was lepiej mamuśki :-)

Dzień dobry!
Koncia, współczuję Ci niewyspania. Ja też często mam problemy z bezsennością, chociaż Mała budzi sie góra dwa razy. W szpitalu nie spałam w ogóle trzy noce z rzędu. Tylko po południu trochę się zdrzemnęłam. Byłam na skraju załamania nerwowego. Mam nadzieję, że choć w dzień odeśpisz.
Moja Alusia urządziła sobie Hyde Park nocny. Tak się rozgadała, że trwało to dwie godziny i pobudziła sąsiadów. Strasznie jest rozmowna, a ostatnio dziarsko pokrzykuje. Dziwne, że Jej gardło nie boli. Chyba będzie politykiem, albo założy zespół trash metalowy.
Korzystam z ładnej pogody i biorę Niuniena kolejny długi spacer. Życzę Wam miłego piątku:-)

Witajcie :)

U nas kolejna ciężka noc. Mam wrażenie, że zbliża się migrena, a K. znów wybywa w delegację na cały weekend.
Na szczęście ja też wyjeżdżam z moimi rodzicami, więc może choć trochę odpocznę, bo sama z małą to bym chyba zwariowała.

Malina Ela zajmuje pół łóżka, bo się turla w nocy nawet przez sen. A jak coś jej stanie na przeszkodzie, to się budzi z płaczem :)

Przez weekend tu nie zajrzę, bo nie będę miała kompa na biwaku. Do zobaczenie w poniedziałek.

Tadammmmmmmmmmmmm nareszcie decyzja - do końca roku pracuję z domu ufffffffffffffffffffff normalnie kamień z serca!!
Teraz dopiero po tym tygodniu bez Jasieńka przez 7h codziennie doceniam każdą chwilę spędzoną z nim!!
Ale od poniedziałku już będziemy razem, zaraz chyba się poryczę z tego szczęścia :))))))))))))))))))))
Jeszcze nie wiem jak się zorganizuję z pracą przy moim śmiegiełku, ale jakoś to będzie..
PEŁNIA SZCZĘŚCIA :rofl2:

Koncia pocieszyć Cię?? Moja przyjaciółka wczoraj oblała prawko 4 raz koszmar!!

hejka!
wcinam śniadanie i szybko zaglądam co tam u Was:) nad ranem Zosia jakaś niespokojna była, wzięłam ją do łóżka i pomimo tego że co jakiś czas popłakiwała to i tak pospałyśmy do 9! za chwilę musze zabrać się za ogarnianie kuchni, na wieczór robiłam racuchy z jabłkami i jest sajgon taki ze głowa boli:tak:
malinka super!!!!! cieszę się bardzo, że poszło po Twojej myśli:-):-):-):-)
koncia, fifronka współczuje nocki:(
koncia ja zdałam za 5 razem:zawstydzona/y:
alamiqa udanego spacerku:-)
Pinka brakuje Cię tutaj:-(
spring jak Aneczka się czuje?

fifi udanego wypoczynku!! malina swietna wiadomosc!! koncia ojoj wszytskie wiemy jak to jest byc nie wysapneym...ehhhh duzo siły:)
my o 14 jedziemy na kontrol z małym zobaczymy co doktor nam powie.......
czekam na kojec bo dzisiaj ma przyjsc:P
miłego dnia dla wszystkich bez wyjatku:)

reklama
witajcie dziewczęta

my już po rehabilitacji, godzinnym spacerze i drugim śniadaniu

Natka dziś niegrzeczna, wszystko wymusza wrzaskiem, jakiś diabełek w nią wstąpił ale ja go ujarzmie!! :->

Malinka - takiej to dobrze - GRATULACJE!! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry