lokata
Fanka BB :)
Witam się ...
... po wizycie u dr ... wyniki krwi dobre anemii nie ma, hemoglobina jednak bez zmian. Mamy nadal dawać żelazo, tylko że akurat z tym u Nas jest problem bo ona go z łyżeczki nie chce. Waga 7,850kg czyli w ciągu 2 tygodni przybrała 280gram. Sinlac?
A moja Gwiazda zaliczyła dziś upadek na głowę, wspinała się na kanapę, rączka jej ujechała i buch na czoło, troche płaczu ale myślę że nic z tego nie wyniosła bo dalej wszędzie wchodzi i się wspina.
A oto nowo nabyte umiejętności ...
patik ... my na basen chodzimy tzn jeździmy do Mikołowa, jest tam mały basenik z wodą 32stopnie także jest całkiem cieplutko, a przede wszystkim Malwi zachwycona więc to jest najwazniejsze
... po wizycie u dr ... wyniki krwi dobre anemii nie ma, hemoglobina jednak bez zmian. Mamy nadal dawać żelazo, tylko że akurat z tym u Nas jest problem bo ona go z łyżeczki nie chce. Waga 7,850kg czyli w ciągu 2 tygodni przybrała 280gram. Sinlac?
A moja Gwiazda zaliczyła dziś upadek na głowę, wspinała się na kanapę, rączka jej ujechała i buch na czoło, troche płaczu ale myślę że nic z tego nie wyniosła bo dalej wszędzie wchodzi i się wspina.
A oto nowo nabyte umiejętności ...

patik ... my na basen chodzimy tzn jeździmy do Mikołowa, jest tam mały basenik z wodą 32stopnie także jest całkiem cieplutko, a przede wszystkim Malwi zachwycona więc to jest najwazniejsze

) wiec mowie mu ze ta wysypka na twarzy sie powieksza i wychodzi tez naklatce piersiowej i brzuszku a on mi na to ze nie da mi skierowanie bo alergolog mi nic nie poradzi, testow i tak nie zrobi a uczulac moze dosłownie wszytsko nawet barwnik z ubranek
tylko nie wiem, czy byśmy o zdrowych zmysłach z tego spotkania wyszły
gratuluje rozkręcania interesu:-) życzę powodzenia i wielu klientów;-)
za nami tez kilka zderzeń, jedno z nich skończyło się siniakiem na czole:-( Zosia próbowała przeforsować nogę ze stołu
jak tylko zostawię ją na podłodze to tez momentalnie się wspina na wszystko, więc lecę ją asekurować, tym sposobem niewiele można w domu zrobić
ma teraz wolne i cieszymy się swoim towarzystwem
Na szczęście m mi dużo pomaga i mogę się spokojnie zdrzemnąć w ciągu dnia.Jamie tez chyba czuje ze mama chora i przesypia ładnie cale nocki