• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Witam,
Nie wiem czy mnie ktos tu jeszcze pamieta, pisalam kiedys troszke, ale z braku czasu nie zblizam sie do komputera:tak:Nie bede sie za duzo tlumaczyc, Gabrys ma AZS, skaze bialkowa i jakies inne dziwne alergie nie wiadomo na co:sorry2:Dopoki karmilam tylko piersia bylo wszystko ok. a jak zaczelismy i obiadkami bardzo ostroznie to zaczela wyskakiwac wysypka ktora bardzo go swedzi.

Ale dajemy rade:tak: po dwoch miesiacach znalazlam lekarke ktora leczy nie tylko masciami z antybiotykiem i kortyzonem, duzej poprawy nie ma, ale maly jakby nie zwraca na to uwagi i idzie do przodu:-)A ja tez biore to na spokojnie i mysle ze maly z czasem z tego wyrosnie

Nie wiem niestety co u Was slychac i nie bede oszukiwac ze nadrobie, nie wiem tez czy sie jeszcze odezwe:zawstydzona/y:

Ale chcialabym Wam zyczyc spokojnych spedzonych w gronie ukochanych osob Swiat Bozego Narodzenia. Zdrowka dla wszystkich malensw i ich mam:-)

Dobry wieczór Mamusie ...
No i troche wieści od nas ... Malwi ma się już znacznie lepiej, nie kaszle wcale i kończymy antybiotyk. Tak się zastanawiałam ostatnio czy ten kaszel nie był czasem wywołany kurzem, bo dostała atak kaszlu w ten dzień kiedy ubieraliśmy choinkę.
Tak czy inaczej humor jej dopisuje, a i apetyt nieziemski z czego się ogromnie cieszę! :-D
Na święta mam już wszystko posprzątane, zostają jedynie standardowe porządki. Wiecie co, nigdy raczej nie czułam atmosfery świątecznej ale odkąd pojawiła się Malwi jakoś chcę robić dla niej dużo rzeczy i dać jej prawdziwe cudowne Święta ... oh oh! :-)

Lokata miło słyszeć,że u Was lepiej:-) Faktycznie,jak są dzieci to jakoś bardziej się staramy,dla nich... Przed chwilą mówili w DDTVN,że żywa choinka może uczulać,bo są na niej grzyby i jeśli ktoś jest alergikiem to może odczuwać dyskomfort.

U mnie też lepiej,katar powoli mija i dobry humor wraca:-) Już nie mogę doczekać się Świąt:tak: I pieczenia ciast,ozdabiania pierników...

Cześc dziewczyny nie wiem czy mnie jeszcze ktoś tu pamięta ale wpadam wam złożyć życzenia świąteczne poniewaz w piątek juz jedziemy do Polski i nie będe miała juz czasu....

Bóg, w Swojej odwiecznej Miłości do człowieka, po raz kolejny przypomina znak EMMANUELA.
Pragnie, byśmy Go na nowo przyjęli do siebie tak, jak Maryja i Józef. Powtarza do każdego z nas przez Anioła Pocieszenia – „Nie bój się”!
W tę Noc Betlejemską dzieląc się opłatkiem z każdym z Was pragnę wspomnieć słowa wieszcza Cypriana Kamila Norwida: "Jest w moim kraju zwyczaj, że w dzień wigilijny przy wzejściu pierwszej gwiazdy wieczornej na niebie, ludzie gniazda wspólnego łamią chleb biblijny najtkliwsze przekazując uczucia w tym chlebie".
Niech ogarnie Was uczucie radości, miłości i szczęścia rozlewając się obfitością łask, które niech Nowonarodzone Dziecię Boże wniesie w życie Wasze i Waszych Rodzin.
Niech składany pokłon u żłóbka wprowadzi w Was poczucie bezpieczeństwa i pokoju w Nowym 2012 roku
dając siłę realizacji Marzeń, o które warto walczyć;
Radości, którymi warto się dzielić;
Przyjaciół, z którymi warto być
i Nadziei bez której nie da się żyć.

Zobacz załącznik 418418pozdrawiam Pinka z rodzinką

I my dołączamy się do świątecznych życzeń:-)

Ze szczerego serca w ten piękny czas,
gdy gwiazdka świeci dla wszystkich nas,
życzymy miłości
bez trosk i złości,
pokoju na świecie
i wszystkiego czego tylko zapragniecie,
niech Wam się spełni, radości doda i niech będzie biało,
żeby się szczęście zawsze do nas uśmiechało!

"Springowa" rodzinka:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry