reklama

Marcóweczki 2011

Dzień dobry Mamusie ...
Nie mam ostatnio czasu na BB bo przez ten tydzień w pracy albo na 14-22 albo na 7-15 a wolny czas poświęcam Malwi.
Wczoraj pisałam że pojawił się drugi ząbek, ładnie nam to idzie, a najważniejsze że bez tych wszystkich niechcianych objawów. Myślę że do końca roku będziemy mieli jeszcze dwie górne jedynki.
A tak ogólnie to byliśmy u dr dwa dni temu z kontrolnymi wynikami morfologii ... hemoglobina prawie 13 więc ładnie się podniosła. No i waży już 8,5kg także w ciągu 6tygodni przybrała 600gram!:-) Wcześniej w ciągu 2tygodni 300gram. Nadrabia teraz te braki kiedy przed 2m-ce było zaledwie 300gram.
No i najważniejsze odkąd pojawiły się ząbki wrócił też apetyt! :-)
Teraz tylko w przelocie bo na 14 do pracy znów, ale jutro Was poczytam na pewno!
Miłego dzionka!

reklama
kajtusza serdeczne GRATULACJE i teraz podwójnie dbaj o siebie by nie zabrakło energi dla maleństwa, które jest już na świecie i tego, które się pojawi za jakiś czas :) :) :)

no i zdrówka dla Wszystkich :)

a my się będziemy starać o następne bobo od maja aby tak mniekj więcej dwa latka różnicy było... no chyba, że coś nie wypali i finansowo nie damy rady by na razie móc mieć jeszcze jednego potomka :)

Dobry wieczór ... miałam Was poczytać i co ...
i Malwi znów chora ... wczoraj w nocy dostała ataku szczekającego kaszlu ... dziś rano przyszła dr na wizytę, przepisała antybiotyk+probiotyk, pulmicord. Robimy wziewy nabulizatorem elektrycznym. Prawdopodobnie ma zapalenie krtani :-(
Dojrzała też że wychodzą jej na raz górne jedynki i dwójki. Jak nie urok to sraczka!

jedynie co odpowiem to katjusza ... moje serdeczne gratulacje!

hej
widze ze tu wekendowe pustki;)
my zaraz jedziemy na obiadek do baby i przy okazji zrobic włoski wszystkim dookoła;)
od kilku dni Małgos zajada bebilona pepti i juz jest lepiej ze skora i spi tez spokojniej:)oby tak dalej.
Katka jeszcze raz gratuluje:)spokojnej ciazy zycze:)

wszystkim mamusiom i maluchom miłej przedswiatecznej niedzieli:)

reklama
Dobry wieczór,
nareszcie wszyscy w domu w miarę zdrowi,oczywiście poza mną:sorry: Jestem przeziębiona,zakatarzona itp. Wczoraj umyłam okna i całą kuchnię (dostałam jakiegoś "pałera" po Fervexie:-p). Jaś jeszcze jutro zostanie ze mną w domu-tak profilaktycznie. W czwartek ma wigilijkę w przedszkolu;musi być ubrany odświętnie:-) Muszę się jeszcze dowiedzieć,czy mam coś upiec lub przygotować,bo wypadłam z obiegu z powodu choroby Jasia.
Zastanawiam się też gdzie spędzimy Święta. Początkowo chciałam zostać w domu,ale teściowie nas zaprosili do siebie i główkuję,czy jednak prościej nie będzie jechać do nich. No i oczywiście wszyscy musimy być zdrowi,bo inaczej nigdzie nie jadę. W II Dzień Świąt odwiedzimy moich rodziców (mój tata w Wigilię ma urodziny),więc zawsze w ten dzień odbywa się impreza świąteczno-urodzinowa. Prezenty mam już prawie wszystkie kupione. Nie szaleję w tym roku,bo z kasą cienko.

Lokata oby Malwince szybko się poprawiło:tak:

Ola super,że Gosia zaakceptowała nowe mleczko,no i najważniejsze,że uczulenie mniejsze;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry