reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
dobry wieczór wszystkim Marcóweczkom:) jak już wpadłam na inne wątki to i na głównym się przywitam:)
Macie jakieś plany na Dzień Dziecka? ja póki co będę starać się o wolne:-) mam zamiar jechać na pobliskie gospodarstwo agroturystyczne gdzie jest mnóstwo zwierzątek biegających samopas:-D mam nadzieję że Hani i Zosi się spodoba:-)
Pozdrawiamy i buziaki ślemy!!!

my pewnie połączymy jak zwykle z Dniem Matki i spędzimy u mojej siostry na ganku (jak będzie ciepło) :-)

planuje kupić Natce w prezencie wózek dla lalek (Panie w żłobku powiedziały, że uwielbia się nimi bawić - czyli pchać) a że niedługo przyjdzie na świat jej brat i będziemy chodzili z głębokim wózkiem na spacery to Natka będzie miała swój i obie będziemy pchały ;-) babcie namówiłam, żeby kupiła małą lalę i butelkę ze "znikającym mlekiem" (pamiętacie takie z naszego dzieciństwa?!!) :-)

czesc czołem

ja juz czuje sie lepiej antybiotyk skonczyłam ale poszczekuje jeszcze wniedziele w kosciele mnie najwiecej słychac bedzie cos czuję.....

Patik- oj spodoba sie na 100% my teraz bylismy z dzieciakami i młody to tak sie w głos chichrał jak widział i mógł dotknąc zwierzątko ze wiekszej radosci u niego nie widziałam.....

Katjusza- he he a potem spacery sie zakonczą tak jak w wiekszosci przypadków ( miedzy innymi u nas też) ze matka pcha wózki dwa he he he bo dziecko sie zmęczyło.....

a butelki pamietam moja tez ma z mlekiem sokiem pomaranczowym itp....

Katjusza to może kup natce parasolkę, żebyś mogła złożyć i do dużego wózka schować ;)

Pati superowy pomysł :D U nas też jest takie minizoo, ale jak tam ostatnio zajechaliśmy to się okazało, że tylko grupy zorganizowane od 15 osób!! No paranoja! Pan powiedział, że za dużo rzeczy mu ginęło, a ja się pytam "to co panu wielbłądy kradli" Śmiechu warte!!

A my nareszcie po szczepieniu, chyba już naprawdę zostaliśmy ostatni wśród marcjaniątek :p Teraz Jasiulek odsypia, a mama korzysta i pracuje i nadrabia fb i może jeszcze zdążyzagrać w kulki na fejsie hihi

no my na ospę nie zdążyliśmy się zaszczepić :-p

a jak tam Wasze małe gaduły? U nas Natka świadomie używa słów: mama, tata, baba, mam, am, tam, co to, hopa, papa, asz (masz), dam (daj) i umie naśladować pieska (auauau), krówkę (mmmmm) i samochodzik (brrm brrm usteczkami) ;-)

u nas na ospę nie szczepią...

Katjusza no to spacer wyczerpujący będzie hihi ....co do mówienia to u nas marnie jak mu sie uda to powie nie ma a tak to bylko mówi mama,be,bam i pa pa to na tyle by było ze zrozumiałych słów bo po swojemu nadaje jak katarynka........

reklama
Malinka my też jeszcze nie zaszczepieni :).
Katjusza co do mówienia to mówj mówi mama , tata , baba ,dzia dzia, am am,mniam mniam , da (daj) , boły ( boli) , ne ne , nie chce , nie wolno,pa pa.Dziwięko-naśladowczych typu hau hau jeszcze jakoś nie.

Do góry