reklama

Marcóweczki 2011

jak to niezdrowe?! ryż, mango - same witaminy!! smażone placki to dopiero niezdrowa perwersja ;)))

Katjusza, biały ryż - czyli wypłukany ze wszystkiego, puste węglowodany. Do tego kaloryczne tłuste mleczko kokosowe. Mango można rozgrzeszyć. A na wierzch - śmietanka zdjęta z mleczka kokosowego zagotowana z cukrem. Hehe, samo zdrowie! Ale pyyyyszne. I pewnie popiję to bombą kaloryczną w postaci zdobycznego soku kokosowego, mojego ukochanego napoju z Chin, którego za chińskiego boga nie udawało mi się dotychczas kupić w Polsce.

Pewnie zdrowiej byłoby się przerzucić na nieco inne danie kuchni azjatyckiej, tym razem chińskiej. Zdjęcie poniżej. Jadłam (serio! to zdjęcia mojego talerza), ale bez rewelacji.
3ce490086f.jpge0a2e03bf3.jpg

reklama
U mnie na obiad także spaghetti:tak:

A teraz frytki wpierdzielam, bo tak mi sie zachciało, ze szok:szok:

Mim Ty pisałas chyba, ze jestes pedagogiem specjalnym. Pracujesz? W szkole? Pytam bo ja tez jestem. A jaka uczelnie konczyłaś (jesli moge zapytać)?

Cześć Babulki :D
Trochę mnie nie było, bo co wpadłam i poczytałam to już napisać nie miałam czasu.. Roboty, że ho ho.. I w biurze i w domku..
Ktoś pisał o FRYTKACH mmmmmmmmmmmmmmmmmm obowiązkowo dzisiaj!! Haha

reklama
kurcze... te naleśniki to fajny pomysł.
tylko u mnie to musiałyby być na ostro i z mięsem, bo obiad bezmięsny był już wczoraj. dwa dni z rzędu to za wiele dla mojego m.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry