Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Marta, koniecznie daj mężowi dzisiaj popalić! Należy się zemsta za %, a co! Dobra żona da popalić lepiej niż kac ;-) I Alcaseltzer na nią nie pomoże.
Może masz jakieś dywany do wytrzepania i górę prania? Ręcznego! Najlepiej z użyciem tary i kijanki!
, chyba chciał mi zejść z oczu. A przed chwilą dzwoni i się pyta czy go jeszcze chcę i czy znajdzie się dla niego dzisiaj jakiś obiadek
Ci faceci...O rozbitych 2 telefonach i trzaskaniu na złość (tylko komu) po 23-ej drzwiami na klatce 4 razy nie wspomnę
. Zostawił 100zł i myśli ze sprawę załatwi
- w d...e to mam
. I sąsiadów też
.

. A jeszcze na parkingu jakiś żulik spał i z restauracji Policję do niego wezwali a M że to ja wezwałam na niego i resztę gości z roboty:-Magdzior, tu już nie chodzi o mnie ale bardziej o młodych, cały dzień go nie widzą a ten olewa sobie nas, bo klient postawił na koniec roboty - miał być o 18 a nie przed północą. A jeszcze na parkingu jakiś żulik spał i z restauracji Policję do niego wezwali a M że to ja wezwałam na niego i resztę gości z roboty:-
-(.

Ja bym z chęcią wyjechała i zostawiła go ze wszystkim na głowieOjej, moze lepiej bedzie, jesli Twoj Malz na kilka dni wyjedzie?![]()

. Sama z dziećmi 2,5 m-ca się męczyłam, po nocach nie spałam żeby z zamówieniami się wyrobić i po co? dla kogo?:-(
już to widzę.