• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

wiem że niektóre ciężarówki biorą Apap...ale to też nie wiem czy to nie zależy od zaawansowania ciąży itp ... coś na pewno można :-) wiem że znajoma mojej kumpeli w 9 miesiącu to łykała po 3-4 tabletki pbólowe dziennie ... ale wszystko przy konsultacji z lekarzem...

reklama
Futrzaku...ja też mam taką cichą nadzieję ;-)

No a ja już po śniadanku, niestety chyba za bardzo pochwaliłam się Cornelce ,że brak mi objawów ciąży...bo piersi mało mi nie wyskoczą z bólu a mdłości które czasem miałam chyba przeradzają się w wymioty, bo moje śniadanie się maleństwu zdecydowanie nie przyjęło..grrrrrrrr :baffled: dzień zaczyna się po prostu cudnie....:-(

A co do tabletek to również słyszałam o apapie i no-spie...

Futrzaku...ja też mam taką cichą nadzieję ;-)

No a ja już po śniadanku, niestety chyba za bardzo pochwaliłam się Cornelce ,że brak mi objawów ciąży...bo piersi mało mi nie wyskoczą z bólu a mdłości które czasem miałam chyba przeradzają się w wymioty, bo moje śniadanie się maleństwu zdecydowanie nie przyjęło..grrrrrrrr :baffled: dzień zaczyna się po prostu cudnie....:-(

A co do tabletek to również słyszałam o apapie i no-spie...

Cliford u mnie kochana dokladnie to samo... miałam tylko bardzo delikatne mdlosci czasem, a teraz to az mi sie chce wymiotowaccc... ale jeszcze sie powstrzymuje....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry