reklama

Marcóweczki 2011

wiem że niektóre ciężarówki biorą Apap...ale to też nie wiem czy to nie zależy od zaawansowania ciąży itp ... coś na pewno można :-) wiem że znajoma mojej kumpeli w 9 miesiącu to łykała po 3-4 tabletki pbólowe dziennie ... ale wszystko przy konsultacji z lekarzem...

reklama
Futrzaku...ja też mam taką cichą nadzieję ;-)

No a ja już po śniadanku, niestety chyba za bardzo pochwaliłam się Cornelce ,że brak mi objawów ciąży...bo piersi mało mi nie wyskoczą z bólu a mdłości które czasem miałam chyba przeradzają się w wymioty, bo moje śniadanie się maleństwu zdecydowanie nie przyjęło..grrrrrrrr :baffled: dzień zaczyna się po prostu cudnie....:-(

A co do tabletek to również słyszałam o apapie i no-spie...

Futrzaku...ja też mam taką cichą nadzieję ;-)

No a ja już po śniadanku, niestety chyba za bardzo pochwaliłam się Cornelce ,że brak mi objawów ciąży...bo piersi mało mi nie wyskoczą z bólu a mdłości które czasem miałam chyba przeradzają się w wymioty, bo moje śniadanie się maleństwu zdecydowanie nie przyjęło..grrrrrrrr :baffled: dzień zaczyna się po prostu cudnie....:-(

A co do tabletek to również słyszałam o apapie i no-spie...

Cliford u mnie kochana dokladnie to samo... miałam tylko bardzo delikatne mdlosci czasem, a teraz to az mi sie chce wymiotowaccc... ale jeszcze sie powstrzymuje....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry