Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Katjusza moja mama jest pielęgniarką ale nie jest taką straszną Wampirzycą

Malinko, to wspaniały rocznik, co? Ewi - witaj!Witaj Ewi z mojego rocznika![]()
Mówi się, że jak do 140 to chłopiec, jak powyżej - dziewczynka. Moje bejbe miało na pierwszym USG 143, na drugim 158. Ale wykryto armatkę i lekarz mówi, że na 95% chłopak. Oby diagnoza nie okazała się błędna, bo straaasznie synka chcę!tetno dziecka zalezy od plci???nie wiem,czy dobrze zrozumialammoj okruszek jak bylam w szpitalu mial tetno 170.czy to nie za duzo????
Szafirek83 czytałam gdzies na forum połoznych i od wielku dziewczyn w ciązy że tetno też zależy od płci czyli u Ciebie też dziewusia![]()
a powiedźcie mi kochane jak jest z waszymi badaniami? bo mój ginek na każdej wizycie zleca mi całą masę badań do wykonania:/ ja rouzmiem ob, morfologię i mocz kontrolować, bo i w poprzedniej ciąży raz w miesiącu robiłam, ale on co wizyta zleca mi np. robienie żółtaczki, wszystkich możliwych hormonów tarczycy mimo, że wcześniejsze wyniki były w porządku. wy też tak to wszystko powtarzacie? na toxo i cytomegalie tez mnie chciał posłać mimo, że robiłam początkiem lipca..

:-(
- najpierw sie uśmiałam, pewna, ze mnie to nie dotyczy, a potem po głębszym zastanowieniu z najwyzszym zdziwieniem odkryłam, ze niestety czasem i mnie ono dopada. I chyba nie ma na to rady?
Jako mama czuje sie swietnie, ale bywa, ze codzienność jest mało fascynująca. Rano mnie córcia budzi łażeniem po głowie, ogólenie ma ostatnio "mamusiowy okres" wciąż tylko mama i mama. Niczym sie sama nie zajmie na dłuzej niz 5 minut. A ja musze przeciez obiad ugotowac, sprzatnac, pranie wstawic, wyschniete zdjac, poskładac, poprasowac, kwiaki podlac, nakarmic rybki
, pójść na zakupy itd.Mąż do 17 w pracy, o 18tej obiad, 19 Zosia je kaszke, 20 kapiel, ok 21 usypianie i ja juz nie mam na nic więcej siły
;-)

i zycie bym za nią oddała. Jak kazda mama, prawda?
szczególnie w stosunku do m:-) na przykład jak przyjeżdzaja do nas na domek nad jezioro ... to ona nie chce puścić swojego m na ryby "możesz iść ale jak mały zaśnie bo ja sama nie mam zamiaru się nim zajmować" pewnie ma w tym strategię że on w tyg pracuje i chce by wieczorami i w weekendy zajmował się dzieckiem... ale kurcze...nad jeziorkiem...gdzie powinniśmy byc wyluzowani ...ehhh... ja nie chcę by tak się stało ze mną! 
Dzien dobry wszystkim :-)
futrzaczku - jak minela nocka? Moja byla wyjatkowo spokojna, tylko dwie wizyty w toalecie :-)