reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

Harsharani on tam pracuje 2,5 roku. Ale on twierdzi że miesiąc wypowiedzenia ma... Zaraz poszukam na necie jak to jest... A umowę ma na czas nie określony.

Dziewczyny, jak będziecie miały jakies pytania w temacie pracy, to piszczie do mnie na priv. Może nie znam się idealnie na wszystkim, bo jestem księgowa, ale kadry w kilku firmach tez prowadzę. Przy zatrudnieniu powyzej 6 m-ci i poniżej 3 lat rzeczywiście jest miesiąc wypowiedzenia.

reklama
Mi jak narazie nei urosły stópki, poprostu nie wiem jak kupowałam te buty. Chyba przy jakimś chwilowym zacmieniu :p I mam nadzieje, że mi nie urosną, bo mam przeciętnie 38 czyli rozmiar w sam raz jak dla mnie :)

A co do sukienki to chyba masz rację Evi ... nie ma co sie martwić na zapas. Co będzie to będzie.

Dobrze, że mamy to forum prawda?? Każda może się wyżalić, nawet wypłakać i zaraz zostanie pocieszona :))))

Piękna ta ślubna sukienka, cudo!!!!

A tej, która wkleiła foto schaboszczaka to nakopię do kuperka!!!! Bez takich mi tu ;) Od półtora miesiąca nie mogę patrzeć na świninę, jeszcze kawałek białej piersi kuraka przełknę, ale nic poza tym..
Mimo wszystko od 2 tygodni McDonald's za mną chodzi mmmmmm.. A do najbliższego mamy 20km.. Mężu obiecał, że jak będzie wypłatka, to w ten sam dzień lecimy :D Matko dawno się tak nie spłukaliśmy do zera ;)

Jeszcze 15 min i zmykam i nie odpalam kompa, aż do rana, więc litości Pączuszki ;))
Musi mi łepek trochę odetchnąć, bo wrzesień zapowiada się bardzo intensywnie i roboczo..

Futrzak może się kiedyś umówimy razem na zakupy do galerii bałtyckiej, co?? Ale byłaby beka ;D

Cześć dziewczyny niedawno się dowiedziałam że zamiast do kwietnióweczek dołączę do marcóweczek 2011. Jeszcze nie znam dokładnego terminu, ale chyba połowa marca :)
Jestem mamą rocznego brzdąca i szczęśliwą żoną od 3 lat. Zawodowo jestem weterynarzem, ale obecnie jestem na zwolnieniu chorobowym. Z objawów ciążowych narazie dopadły mnie: mdłości, ból bioder, senność ( o tak to szczególnie) zachcianki raczej nie jedzeniowe, mam straszną ochotę wszystko zmieniać , odnawiać, remontować...;)
Próbuję troszkę zorientować się u was na forum, więc więcej będę pisać po lekturze;)

malina - oczywiście:-) kiedy tylko masz ochotę:-) ja do galerii mam blisko więc to od ciebie zależy :-) oczywiście popołudniami:-) ...

milenka
- ja już wcześniej pisałam suknia pierwsza klasa:-) oczywiście chcę zobaczyć zdjęcia z tobą w roli głównej:-)

vioreczka
- witam goraco:-D mam nadzieje że szybko się zaaklimatyzujesz;-) to już drugi weterynarz u marcjanek:-D

reklama
na pewno coś dodam :) jak już będzie po. Ja się już martwiłam tą suknią, bo usłyszałam kilka opinii, że na ciążę się nie nadaje, a w salonie właśnie mi polecili, że na ciąże najlepszy model (fakt jest jeszcze empire, ale mi się zdaje, że to na zaawansowana ciążę bardziej).

Do góry