reklama

Marcóweczki 2011

Niech ktoras z Was spelni moje marzenie...i podesle mi takie cos... Proszeeeeee.....
Zobacz załącznik 283304

Gulasz z kasza... z surowka jakas....

I sie chwale! Moj malec dzisiaj bardzo kopie i to jest baaaardzo mile :) Normalnie sie nie ruszam na kanapie i tak czuje kochane malenkie.

reklama
Nie wiem :) Mozliwe, ale baaardzo delikatnie.
I ty tez zaraz cos poczujesz! To moja druga ciaza, wiec wiesz, ze to inaczej...a poza tym to wedlug ostatniej @ mam termin na 22.02...Mala rozbieznosc...

Hej babeczki

Powracam po weekendzie. W piatek mialam USG i okazalo sie ze dzidzia byla o dzien za mloda zeby ja pomierzyc(ahh ta moja gin- mialam wizyte umowiana na sobote 18-ego ale powiedziala mi ze to za pozno. kazala sie przepisac na 10-ego- i prosze- za wczesnie) Za to sie ciesze bo nastepnym razem tatus bedzie mogl obejzec dzidzie razem ze mna. Fotke zaraz gdzies wrzuce.
poza tym dzis i do ,mnie paw przylecial! Pierwszy w ciazy! Zaczelo sie od tego , ze ledwo do pracy doszlam- prawie nie zemdlalam po drodze. W pracy- pozywilam sie platkami na mleku herbatka- i...strzalka do toalety. dziewczyny- Chyle glowe tym ktore tak mialy codziennie!!!

W weekend probowalam negocjowac gratisy do nowego samochodu- ale ci dealerzy sa uparci i skapi! Cholercia niewynegocjowalam duzo- i chyba z oszczednosci bede musiala jezdzic biala furka.

Bosa- ale ty mas prygody z samochodami- moze ty jakiegos Kubice urodzisz coo?
poziomka- obserwuje twoj suwaczek- kurcze leca ci te tygodnie :) suuper
Fifronka- ale beda mialy dzieciaki zabawe, pamietam jak z kuzynami szalelismy na " wakacjach u babci"

Fifronko kochana wszystkiego naj.........:-):-):-):-)

1396423q27jcysc47.JPG

Harsh i ja Ci zazdroszcze!!:D

Bosonóżka zanim ktoś z zewnątrz poczuje to kilka tygodni jeszcze potrzeba:(

Tulip strasznie szybko a pocieszam się że jeszcze tyle czasu mi zostało:) Jutro USG więc data pewnie się zmieni

Milutek Brrrrrrrrrrrrrrrr

czesc kochane ja dopiero z pracy wrócilam;-(

padam z nóg głowa peka brrrrrrr a jeszcze tyle zrobic musze..............

ja tez czuje juz regularne ruchy bobaska jak kopie wierci sie heee najwiecej wieczoram;-)))

Haras- gratulacje;-)

fifronka- sto lat staruszko

moze jak oprzytomnieje to zajrze wieczorkiem i was poczytam pozdrawiam was cieplutko

Ostatnia edycja:
Rany, co się dzieje?! 2 godziny i żadnego wpisu?! Gdzie wszystkie Marcjanki wymiotło? Chyba, że wszystkie czują się nie bardzo, jak ja i grzecznie leżą...
Jakiś dzisiaj dzień z tego co czytam pawiowy. Kilka z nas zaliczyło to zoologiczne spotkanie. A ja, jak pawiki ostatnimi czasy mam po południu, tak dzisiaj i ranek powitałam nad klo i po powrocie z pracy biłam pokłony przed muszlą. Na dodatek po raz pierwszy w ciąży mam taki naprawdę napięty brzuch, normalnie twardy jak skała i aż mnie boli. A jak na złość nie mam No-spy, bo może by coś pomogła.
Jeszcze niepotrzebnie zabrałam się za gotowanie barszczu w ilości pół-hurtowej, bo mnie naszło znowu. A poza tym dowiedziałam się, że moja asystentka Ślązaczka nie jadła jeszcze nigdy ani żurku, ani barszczu białego! Nie wiem, jak się mogła tak uchować, ale postanowiłam ją doedukować w tej kwestii. A jak już mam dla jednej przynieść, to i dla całego działu trzeba. Barszcz wyszedł pycha, ale się umordowałam i teraz leżę. Oj stara baba a głupia!

reklama
Witam wieczornie:-)
Juz po wizycie,wszystko opisałam w odpowiednim watku.
U mnie ranek tez był mdłosciowy i miałam jak na mnie bardzo wysokie cisnienie 118/68:szok:,na szczescie potem było juz lepiej.Po drodze do domku od ginka zachaczylismy o Ikea i zjedlismy obiadek;-),a i obejzelismy łozeczka ale nic specjalnego tam nie ma.
Jutro mamy osma rocznice slubu a moj M dzis w nocy jedzie w trase i wraca dopiero jutro w nocy:-(.
Fifronuś przedewszystkim spełnienia marzen i zdrowka,buziak:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry