reklama

Marcóweczki 2011

Bosa - trenuj proporcje trenuj, za kilka lat, jak już będziesz miała w domu małą drużynę bejbisbolową, przyda się jak znalazł!! :-)

Olala - najlepszego!! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ola - 8 lat to nelada wyczyn! :-) życzę jeszcze przynajmniej 10x tyle:-) a jutro w nocy to chyba będzie szaleństwo:-)

a ja lecę spać bo zjadłam dwa tosty i jakoś odbija mi się + jestem zmęczona mimo że spałam z 2h po pracy... ehhh...humor nie taki sie na wieczór zrobił... dobranoc kochane!

ps. gdzie się podziewa skarletka?

Hej- opisze Wam moją wizytę u lekarza rodzinnego- otóż wchodzę do Pani dr- posłuchała płuca itp. a na koniec mówi mi tak: proszę leżeć nic Pani nie przepisze:szok::szok:. A ja do niej jak to nic?? a ona jeśli się to utrzyma przez więcej niż kilka dni to mam wrócić:-(:-(. Wyszłam niezadowolona- kupiłam sobie sama w aptece sól fizjologiczna, olejek do inhalacji i melisę na uspokojenie:-):-). Ale to co potem zrobiłam to przeszło moje oczekiwania: wpiep***** się do ginekolożki:-):-):-) a ona znała mnie ze szpitala powiedziaalm ze martwie się o dzieci i takie tam- zrobiła mi takie mega szybkie usg żeby sprawdzić tylko serducha...:-D:-D:-Di wyszłam z taki rogalem na twarzy bo wszystko jest dobrze:-):-):-)

Milutek to Ty ''ostra baba'' jestes ;)miło ze bobasy maja sie dobrze.
Ja musze wytrzymac w niepewnosci kolejny miesiac bo dzis nie było usg,pewnie jakbym nalegała to by mi ginek zrobił w koncu ma z tego spora kase ale tak przynajmniej wiem ze nie jest naciagaczem ;)
Futrzaczku watpie bo M jest kierowca i jedzie sam do Piaseczna i spowrotem wiec jak wroci to bedzie ''zgon'' bo to co przywiezie to musi tam załadowac a tu wyładowac,szkoda gadac .Zycze Ci na jutro lepszego humorku :)
Nudzi mi sie,M juz spi a mi sie nie chce...,zjem sobie winogronka ooo a co tam...

milutek - szalona kobieta z ciebie:-D ale przynajmniej spokojnie pójdziesz spać :-D

ola - heh... jak mój wraca z trasy (zazwyczaj późno wieczorem lub w nocy) to ja mam większego zgona niż on:-D hehe... taaaaaaka jestem wykończona tym czekaniem na niego:-D

no nic...teraz już na prawdę...wyłączam kompa i do łóżeczka ...obejrzeć do końca punishera i spac :-D

karaluchy pod poduchy!

Buuuuuuuuuuuu cały dzień nie miałam neta, jakaś awaria. mało mnie coś nie trafiło, dopiero teraz m wrócił z wawki, to mi swojego podłączył. zabieram się za nadrabianie was:confused2: pewnie dużo tego.
u mnie dzisiaj niespecjalny dzień, dziecko mnie wnerwiało, sama siedziałam, potem już znieść tego nie mogłam wybrałam się do sklepu i kupiłam nowy stanik rozmiar E. miałam poprawić sobie humor, ale takim zakupem namiotu mi się nie udało:cool2:
fifronka wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!! buziaki

Ostatnia edycja:
futrzakowa- a co w końcu place za te składki a jak juz tam byłam to się wcięłam...no wiecie jak to jest dla dzieci zrobi się wszystko:-):-):-) ale mamy teraz reklamę- hihi tez to oglądam:-D:-D:-D

ola-oj ja to bym chyba nerwicy dostała jakbym na badaniu nie miała usg. Na szczęście jeszcze takiej wizyty nie miałam:-):-)

reklama
Buuuuuuuuuuuu cały dzień nie miałam neta, jakaś awaria. mało mnie coś nie trafiło, dopiero teraz m wrócił z wawki, to mi swojego podłączył. zabieram się za nadrabianie was:confused2: pewnie dużo tego.
u mnie dzisiaj niespecjalny dzień, dziecko mnie wnerwiało, sama siedziałam, potem już znieść tego nie mogłam wybrałam się do sklepu i kupiłam nowy stanik rozmiar E. miałam poprawić sobie humor, ale takim zakupem namiotu mi się nie udało:cool2:

Ja to miałam F70 zanim zaszłam w ciąże i ostatnio tez musiałam kupić nowy G70- to dopiero Kochana namiot:):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry