reklama

Marcóweczki 2011

reklama
malina, wierz lub nie ale to byl jeden z moich 2ch kawalow, ktore musowo wszystkim opowiadalam jako kilkulatka :D
Tylko koncowka byla, ze jeszcze fajki kobieta polknela, a po rozcieciu dziecko siedzi na stole, z papierosem w ustach i prosi o telewizor :P

Drugi byl o tym jak to mama wysylala Jasia po kawalek szynki, ale byl sklep zamkniety...ale to juz w ogole nie smieszne :P

Hahahaha,haha,ha.

Dalam dzisiaj K. popalic przez ten humor.

P.S.
A moze stworzymy liste z urodzinami i imieninami? Moze byc na zamknietym...

i jakimiś rocznicami jak ktoś chce to też :D

Muszę słuchać Franka, bo on pomaga mi na ból głowy, ale zasypiam przy nim <zieeeeeeeeeeeeeeeeew>
Normalnie kimnęłam z głową w dłoniach ;)

Byłam u rodzinnegno dostałam urosept 6tab dzieniie wit c i sok z żurawiny kontrolna wizyta w piatek i w piątek mam powtórzyc wyniki zobaczymy co z tego bedzie jeśli nic nie pomoże to niestety antybiotyk i na dodatek dostałam wysypke na buzi i zaczyna wychodzic na rekach chyba od pomaranczy w galaretce bo raczej nic innego co uczula nie jadłam:no:

fifonka wszystkiego naj naj lepszego:happy::happy::happy::happy:

weszłam dzisiaj do wielkiego sklepu dla dzieciaczków i chyba zrezygnujemy z tradycyjnego drewnianego łóżeczka i kupimy turystyczne z regulacja wysokości na dłuzej wystarczy i wogóle jak je porównałam to lepiej wypadaja tylko babcia nie bardzo na ten pomysł a to ona sie zgłosiła na sponsorowanie prawnuczątkowi łóżeczka i juz było gadanie że drewniane to i tamto ech musze ja jakos przekonać:-D

Byłam u rodzinnegno dostałam urosept 6tab dzieniie wit c i sok z żurawiny kontrolna wizyta w piatek i w piątek mam powtórzyc wyniki zobaczymy co z tego bedzie jeśli nic nie pomoże to niestety antybiotyk i na dodatek dostałam wysypke na buzi i zaczyna wychodzic na rekach chyba od pomaranczy w galaretce bo raczej nic innego co uczula nie jadłam:no:

fifronka wszystkiego naj naj lepszego:happy::happy::happy::happy:

weszłam dzisiaj do wielkiego sklepu dla dzieciaczków i chyba zrezygnujemy z tradycyjnego drewnianego łóżeczka i kupimy turystyczne z regulacja wysokości na dłuzej w
https://www.babyboom.pl/forum/members/fifronka-78392.htmlystarczy i wogóle jak je porównałam to lepiej wypadaja tylko babcia nie bardzo na ten pomysł a to ona sie zgłosiła na sponsorowanie prawnuczątkowi łóżeczka i juz było gadanie że drewniane to i tamto ech musze ja jakos przekonać:-D

:-)

wpadlam zrobic wam ochote na nalesniki z gotowanymi jabluszkami :tak: (mialy byc w weekend ,ale mi sie nie chcialo smazyc)

fifronka wszystkiego najlepszego :cool2:

a ja wlasnie zastanawiam sie nad studiami lub jakims dobrym kursem. Chcialabym isc od wrzesnia (takie mam plany.... Z Bartusiem chcialam siedziec o wiele dluzej,zobaczymy jak bedzie tym razem,ale juz powoli wariuje w domu :-D). Narazie upatrzylam sobie cos ;) moze za kilka miesiecy zdania nie zmienie,zobaczymy, musze jeszcze troche poszukac, do szkol podzwonic,ale to jeszcze mam troche czasu.

Fifroneczko nasza!!!

Życzę Ci zdrówka, uśmiechu, spełnienia marzeń, radości w sercu, miłości, i wszystkiego czego tylko sobie życzysz!!!!!!!!!!!;-);-);-)

Ja zaś cudem pana Pawcia zatrzymałam świeżym powietrzem i mam nadzieję,że nie wróci choć muli mnie cały czas...:confused2::crazy::crazy:
Co do wątku z urodzinami to jestem za...:tak:

No a teraz trochę odpoczynku bo jakoś tak sennie i brzunio boli...:-(

reklama
Fifronka, z okazji Twoich urodzinek aż dostałam weny twórczej!

Mnóstwo radości
Zero w życiu troski
Uśmiechu wielkiego
Męża cierpliwego
Pysznych zachcianek
Ślicznych małych ubranek
Brzuszka okrągłego
Porodu krótkiego
Maleństwa podobnego do mamy
I całych nocy przespanych!

:oo2: pod warunkiem, że nie będzie ułożona według wieku!! :oo2:
Rakietko, boisz się chyba, że na szarym końcu młodziaku zostaniesz wpisana, co? ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry