futrzakowa
yea! to ja!
Skarletka - smacznego kochana!
no i dobranoc wszystkim :-)
no i dobranoc wszystkim :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
miałam nadzieję że będzie lepiej, że może jakiś spacer zaliczę z Hanią, ale jak się nic nie zmieni to się będziemy kisić w domu:-(
po ostatniej nieciekawej nocy, pytam się Hanusi wczoraj przed spaniem: będziesz dzisiaj w nocy ładnie spać? a ona jak to zwykle odpowiada na moje pytania twierdząco, pokiwała trzy razy główką i mówi" tak, tak, tak" - i co śpi do teraz bez żadnej pobudki
, oby drugi dzidziuś podał się w siostrę
myślę że to może od zmęczenia, bo najczęściej zaczyna boleć wieczorami, na szczęście brzuch miękki, więc tak musi być, dopytam lekarza w środę...
, dołączaj do grupy, relacje ze spotkań masz w komentarzach do zdjęć a na kolejnym spotkaniu planujemy zrobić wspólnie z J&J warsztaty o masażu maluszków ale to w dalszej przyszłości. Wcześniej były 2 zajęcia z psychologiem i pierwsza pomoc. Po zajęciach kawka, ploteczki i człowiek w końcu z domu może się wyrwać. O wczorajszym wcześniej się nie rozpisywałam bo nie wiedziałyśmy czy dojdzie do skutku. Pod koniec sierpnia miał być ekspert ale przez ograniczony kontakt spotkanie nie wypaliło, tzn, my byłyśmy
.
:-):-)
.
, moja mama też mi opowiadała, że na pierwszej wizycie u ginki po badaniu i potwierdzeniu ciąży padło pytanie i co rodzimy?
ja tez mam rolety - super sprawa, ale nocne wędrowki do kibelka tylko z komórką w ręku
najważniejsze że zderzenie nie zostawilo śladów
ale z drugiej strony nie zapominaj o drogocennym wypoczynku
ale to juz chyba takie charaktery , no nie? dużo zdrówka zyczę:-)
może i w rubryce towarzyskiej w lokalnej gazecie o sobie przeczytasz?
tak na poważnie to miło że babcia taka radość okazuje