Milutek23
BLIŹNIAKI- szczescia dwa
hehehe teraz już wiem dlaczego od kliku dni czuje jakbym zaczynała pękac mocno w szwachTy sie'' niestrachaj'' ze rosniesz tylko sie ciesz,musisz rosnac za dwoje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehehe teraz już wiem dlaczego od kliku dni czuje jakbym zaczynała pękac mocno w szwachTy sie'' niestrachaj'' ze rosniesz tylko sie ciesz,musisz rosnac za dwoje![]()

Musze sie Wam pochwalic ze chyba od kilku dni czuje mojego bobasa,czesto jak duzo siedze to z prawej strony czuje takie jakby bąbelki pekajace,jakby ktos pukał do mnie od srodkaA moj M powiedział wczoraj ze juz nie moze sie doczekac dzidzi na swiecie,zdziwiło mnie to bo jak narazie nie widze wielkiego zainteresowania z jego strony ale on twierdzi ze to dlatego ze nie mam brzucha
![]()
Właśnie się dowiedziałam, że dziewczyna, którą od 2 miesięcy przygotowuję do objęcia mojego stanowiska, jest w ciąży.. I to w 14tc! Normalnie nie wiem czy się rozpłakać, czy jej podziękować, że nie czekała z tą informacją jeszcze trzech tygodni do mojego odejścia.. 

piszesz że od 2 miesięcy ją szkolisz na swoje miejsce- wiesz co wreda z niej!!!!!!!!! No to chyba już wiedziała wtedy że jest w ciąży

!! Brak słów- naprawdę mogła poczekac aż pójdziesz juz sobie odpoczywać:-(