Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiem Wam że ja to mam naprawdę jakiś wściekły dzisiaj dzień. Jak nie to że się nie wyspałam- to w sumie mnie telefon obudził o 7 a Wy już na pewno wiecie jak to jest jak ktoś ze snu kogoś wyrwie. Potem to bieganie po urzędach, ucieczki psów to teraz nastal ciąg dalszy katastrof a ja zaczynam sie robić strasznie nerwowa
. Zwaliło pieskom całe zadaszenie zmontowane przez nas rano- poprawiłam im to. Husky teraz siedzi w tej małej budzie a druga psinka- akurat ta moja pokorna- siedzi na polu na wietrze i wygląda jak zbity pies:-
-
-( patrząc cały czas na moje drzwi tarasowe! Teraz mąż dzwoni że już ma milion spraw do załatwienia po pracy- mam mu przygotować jakieś papiery i mi sie po prostu z jakiejś dzikiej złości nie chce
. Po M siora że się jej auto znowu zepsuło i stoi na środku drogi- tak jakby to była moja wina albo miałabym do niej poleciec i ja popchnąć!!!!!! I ta piep...satelita brrrrrrrrrrrrrr nie odbiera mi juz 1 i 2 nawet!!!!!!!!!!
Od 3 godz. zabieram sie za zrobienie obiadu- cały czas z tym zwlekam!!!!!!!!
dziewczyny musze sobie wziąśc melisske- nie miąłam jeszcze takiego złego dnia bedąc w ciązy- jestem dzisiaj totalnie na nie!!!!!!!!
....to teraz ja się wyżaliłam.....
p.s.zerkam przez okno a ona dalej stoi i patrzy...jak widzi że rusza się firanka to merda ogonkiem![]()
sukcesMasz pełny powód do dumyale się cieszę jak dziecko z tych ciasteczek, niewiele rzeczy mi się udaje w kuchni, więc tym bardziej cieszy taki małysukces
Milutek23 Ty to masz dzisiaj dzień... może jakaś muzyczka relaksacyjna, ciepła herbatka i głębokie oddechy pomogą;-)

poza tym załatwia od razu sprawę z naszymi pieskami wiec nie musze sie juz denerwowac bo zrobi im dziure bezpośrednio z kojca do garazu (dobrze że to garaz za domem z drewna i jest taka możliwość)!:-):-)