reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Powiem Wam że ja to mam naprawdę jakiś wściekły dzisiaj dzień:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Jak nie to że się nie wyspałam- to w sumie mnie telefon obudził o 7 a Wy już na pewno wiecie jak to jest jak ktoś ze snu kogoś wyrwie. Potem to bieganie po urzędach, ucieczki psów to teraz nastal ciąg dalszy katastrof a ja zaczynam sie robić strasznie nerwowa:wściekła/y::wściekła/y:. Zwaliło pieskom całe zadaszenie zmontowane przez nas rano- poprawiłam im to. Husky teraz siedzi w tej małej budzie a druga psinka- akurat ta moja pokorna- siedzi na polu na wietrze i wygląda jak zbity pies:-(:-(:-( patrząc cały czas na moje drzwi tarasowe! Teraz mąż dzwoni że już ma milion spraw do załatwienia po pracy- mam mu przygotować jakieś papiery i mi sie po prostu z jakiejś dzikiej złości nie chce:no:. Po M siora że się jej auto znowu zepsuło i stoi na środku drogi- tak jakby to była moja wina albo miałabym do niej poleciec i ja popchnąć!!!!!! I ta piep...satelita brrrrrrrrrrrrrr nie odbiera mi juz 1 i 2 nawet!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Od 3 godz. zabieram sie za zrobienie obiadu- cały czas z tym zwlekam!!!!!!!!
dziewczyny musze sobie wziąśc melisske- nie miąłam jeszcze takiego złego dnia bedąc w ciązy- jestem dzisiaj totalnie na nie!!!!!!!!
....to teraz ja się wyżaliłam.....

p.s.zerkam przez okno a ona dalej stoi i patrzy...jak widzi że rusza się firanka to merda ogonkiem:(

Milutek- a ja juz mialam komentowac twoje wczesniejsze posty i pisac jak ci zazdroszcze lezakowania pod kocykiem!! heh 3ym sie babeczko.

Boska- trzeba bylo jej odpowiedziec , ze ciebie tylko tak wzdelo- a bakow w towarzystwie nie wypada puszczac - podobnie jak glupich komentarzy :D Normalnie zawiodlas mnie ze jej nieprzygadalas! Musialas byc w wyjatkowo dobrym humorze ;-).

"czasem lepiej mmilczec i udawac glupka, niz sie odezwac i rozwiac watpliwosci"

Ostatnia edycja:
Tulip- i właśnie leż tu człowieku sobie w łóżku- heee i nie masz w nim chwili spokoju:):-):-):-)

Bosa- no to torba i tyle- tak własnie myslałam że pewnie jakaś chuda lisica i cwaniakuje!!!!!! Bleeeeeee olać ją- ja i reszta marcjanek zgodnie stwierdzą że wyglądasz super:);-);-);-)

ale się cieszę jak dziecko z tych ciasteczek, niewiele rzeczy mi się udaje w kuchni, więc tym bardziej cieszy taki mały :tak:sukces
Milutek23 Ty to masz dzisiaj dzień... może jakaś muzyczka relaksacyjna, ciepła herbatka i głębokie oddechy pomogą;-)
Bosonóżka czasami nie warto się nawet odzywać, jak się słyszy takie bezczelne uwagi, Twoja marynarska bluzeczka pięknie podkreśla brzuszek:-)

ale się cieszę jak dziecko z tych ciasteczek, niewiele rzeczy mi się udaje w kuchni, więc tym bardziej cieszy taki mały :tak:sukces
Milutek23 Ty to masz dzisiaj dzień... może jakaś muzyczka relaksacyjna, ciepła herbatka i głębokie oddechy pomogą;-)
Masz pełny powód do dumy:)mniam mniam od razu się mi humor poprawił:)
Z racji tego że nie mam przez te wiatry tv pozostała mi moja Droga tylko muzyczka i BB- dobrze że net nie szwankuje. Zawsze to szło w parze:)
Zjedliśmy późny obiadek z mężem i rozmowa z nim troszkę mnie popuściła emocjonalnie:)

Musze sie Wam pochwalic ze chyba od kilku dni czuje mojego bobasa,czesto jak duzo siedze to z prawej strony czuje takie jakby bąbelki pekajace,jakby ktos pukał do mnie od srodka ;)A moj M powiedział wczoraj ze juz nie moze sie doczekac dzidzi na swiecie,zdziwiło mnie to bo jak narazie nie widze wielkiego zainteresowania z jego strony ale on twierdzi ze to dlatego ze nie mam brzucha;)
Milutek czyli Twoj maz spisał sie na medal poprawiajac humorek :)

Ola- no to super że M tak powiedział- to urocze- niestety faceci rzadko takie rzeczy nam okazują:-(. Naprawdę super- az sobie wyobrażam jak Ci się miło na serduchu musiało zrobic.:-) te ruchy które opisujesz to na pewno dzidzia- taki jakby bulgotki niby to stukanie, łaskotanie itp;-);-)-po prostu super!!!!!!!
A do mojego M napisalam o 16 smska, że mam bardzo zły humor- wypisałam i wyżaliłam się co mnie wkurzyło i mi ulżyło:-)- jak przyszedł to byłam bardzo miła- on też i zaraz mi się polepszyło:):-D:-D poza tym załatwia od razu sprawę z naszymi pieskami wiec nie musze sie juz denerwowac bo zrobi im dziure bezpośrednio z kojca do garazu (dobrze że to garaz za domem z drewna i jest taka możliwość)!:-):-)

przed chwila zrobiła sobie na ta moją poparwe humoru zdjęcie mojego M2 i aż sie wystraszyłam jak porównałam do poprzedniego. Wrzuce w odpowiednie miejsce:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry