reklama

Marcóweczki 2011

Ewi olej to co ciotka mówiła. Nie warto się przejmować takimi ludźmi którzy sami konfliktu szukają. Chociaż byś nie wiem jak się zachowywała to ona i tak to na swoja stronę przeinaczy.
Milutek twoja ciotka pobiła ta od Ewi.Co innego mieć focha ale żeby już do sadu swoja rodzinę pozywać..

Ostatnia edycja:
reklama
Ewi olej to co ciotka mówiła. Nie warto się przejmować takimi ludźmi którzy sami konfliktu szukają. Chociaż byś nie wiem jak się zachowywała to ona i tak to na swoja stronę przeinaczy.
Milutek twoja ciotka pobiła ta od Ewi.Co innego mieć focha ale żeby już do sadu swoja rodzinę pozywać..

Co do Ewi to masz absolutna racje. Co do mojej ciotki to mozna dopisac że jest to siostra mojego św.pamięci taty. Jestesmy praktycznie jej jedyną rodzina- ma 2synów i żyje jeszcze babcia moja. do tego to matka chrzestna mojej siostry z którą się sadzi. Za każdym razem wzburzone po sprawię się śmiejemy po opadnięciu emocji ze napiszemy książkę albo nakręcimy film pt:"Sami Swoi w XXI wieku"

No nareszcie widzę moje Pączuszki :)
Do 11ej ostatni post to była Pinka po 4ej rano, więc się zdziwiłam, że jeszcze śpicie ;)
Aż pomęczyłam Futrzaczka smsowo co jest grane, dziękuję Ci kochana :*

Musiałam nadrobić kilka ładnych stron Waszej produkcji i niewiele mi już czasu zostaje na skrobanie..
Powiem Wam tylko, że strasznie mnie dzisiaj boli podbrzusze, koszmar, chyba kolejny etap rozciągania ;)
Wracam do pracy.. całuski :*

patik
lokata udane zakupy potrafią poprawić humor, no nie?
Ano poprawiają humor poprawiają :)

koncia
lokata, strzel fotę bielizny :tak:
pomyślimy :) sexi koronkowe majteczki + białe pończoszki :) zastanawiam sie jeszcze nad pasem do pończoch :P

A co do legginsów ... http://moda.allegro.pl/getry-leginsy-ciazowe-legginsy-zimowe-cieple-m-i1244833992.html
POLECAM! Zamówiłam je niedawno, są świetne, cieplutkie i wygodne. Żałuje tylko że nie zamówiłam 2 par.

Ostatnia edycja:
Koncia, Ola.80 mi się strasznie, ale to strasznie podoba imię Jeremiasz!!! :tak:Ale stwierdziłam, że może byc tez Jan (po moim dziadku - tzn. on jeszcze żyję i na pewno będzie mu miło). Mąż bardziej przychyla się do tego drugiego.. Choc jak jeszcze dzidzi w drodze nie było to myślałam, że ustaliliśmy iż imię dal dziewczynki wymyśla on, a dla chłopczyka ja.. :shocked2:No ale moja propozycja się nie podoba.. On wymyślił dal dziewczynki Elżbieta - i nie mam nic przeciwko - może dlatego chciałby żeby była dziewczynka.. :-D Choc nie powiem Milenka bardziej mi się podoba :sorry2:
Ciotka zdenerwowała mnie o tyle bo nie dała jakiś propozycji - tylko prawie stwierdziła, że ona lepsze imię wybierze dla mojego dziecka.. tak, jasne - tym bardziej, że córkę nazwała elwira.. i bynajniej już prawie 40letnia dziewczyna nie jest z tego zadowolona.. Więc niech mi nie mówi co dobrze lub złe dla mojego dziecka.. Już jej wczoraj chciałam to powiedziec, aż mnie język świeżbił!!!
Pewno liczą, że kuzynka zostanie chrzestną - :wściekła/y: niedoczekanie - ma już dwójkę chrześniaków i w ogóle się nimi nie interesuje - więc NIGDY W ŻYCIU!!! A przynajmniej nie dla pierwszego dziecka!!

Milutek niezłata ciotka. Najczęściej o kasę są spory w rodzinie.

Ja mam dziewczyny jeszcze jedną ciotkę która pobija wszystkich:) Kilka lat temu zaprosiła mnie do siebie na kolację. Przy kolacji był alkohol i po kilku lampkach wina ciocia mi oznajmiła "A wiesz Ewelisiu że ojciec nie jest Twoim ojcem?" Zbaraniałam, wróciłam do domu zapłakana i oczywiście nikomu nic nie powiedziałam. Popsuły mi się relacje z ojcem całkowicie przez to. Po kilku latach w kłótni mu to powiedziałam więc ojciec dzwoni do cioci która jest jego siostrą i pyta co to ma znaczyć na to ona odpowiada "oj wiesz, to było w innym kontekście" do dzisiaj nikt nie wie co to za kontekst... Oczywiście po tym każdy wyciągał jakieś brudy sprzed lat i powstała wielka wojna. Mama na to odpowiedziała historią jak to ciocia namawiała ją na aborcje gdy była ze mną w ciąży itd. Ciotka nie ma dzieci i chyba była zazdrosna i w trosce o mamę namawiała ją na to:baffled: Później mama chciała żebym była pewna i namawiała mnie na testy genetyczne itd. Istny cyrk! Oczywiście ojciec jest moim ojcem a po co ciocia to wymyśliła to sama nie jest w stanie wytłumaczyć czyba po to żeby dokuczyć mojej mamie z którą się bardzo nie lubią...

Lokata fajne getry ale niestety dla mnie są za krótkie:( mieszkam w Świdniku a tam jest producent i byłam je kiedyś przymierzyć i są za krókie:( za to mają fajne spodnie rurki i szeroki które już kiedyś polecałam:)

Ostatnia edycja:
"Sami Swoi w XXI wieku"
dobre milutek:-)
Maruda
Jeremisz to śliczne imię.Ja nie mam jeszcze dla chłopca a dziewczynkę nazwiemy Octavia:tak:
Ewi moja mama opowiadała mi ze jak była ze mną w ciąży (lata 80-te) to gin przy pierwszej wizycie zadał jej pytanie: ''Rodzimy czy usuwamy?'' Chciałam kiedyś iść do niego i się mu przedstawić;-)

Ostatnia edycja:
lokata, a te leginsy są ocieplane jakimś puszkiem w środku? Bo moje nie są ocieplane, ale są z grubego materiału :) też myślałam nad tymi drugimi, ale skusiłam się na tamte, bo był kolor śliwkowy i jest super :D
Maruda, ładne imiona, każdy ma inny gust, a ciotka chyba nie liczy, że ma coś do gadania? :D
Ja myśląc nad imionami wybierałam takie, żeby był też ładny skrót, bo co z tego, że imię jest ładne, skoro do dziecka woła się inaczej? Ja przez to nie lubię mojego imienia Konstancja, bo rodzice wołają do mnie Tina i dopiero na studiach uparłam się, żeby mówiono do mnie Konstancja/koncia, jednak rodzina swoich przyzwyczajeń nie zmieniła ;/

Ewi no no :eek: niezla ciotka no i pewnie tak jak pisalas pewnie z samotnosci i zazdrosci robila takie afery;-) wazne ze wszystko sie wyjasnilo i skonczylo dobrze :-)
A ja w przerwie przed obiadkiem,naturlalam troszke pierogow z truskawkami :-D moj tak niezbyt jak to chyba facet woli bardziej kaloryczne i energetyczne jedzenie :-D wiec szybko mi poszlo z tym turlaniem bo tylko dla siebie mam :-D

reklama
Powoli dochodzę do siebie po wyjeździe. Na Mazurach miałam niezłego powera, dostałam ksywkę Króliczek (nie od Playboya, ale od baterii Duracella ;-)). Zmęczenie wyszło wczoraj, bo w piątek i sobotę ratowałam się wieczorami no-spą, jak brzuszek zaczynał ciągnąć. Ale wszystko ma swoje granice - wczoraj o 20.00 już leżałam w łóżeczku.

Z ciekawostek, na Mazurach zaliczyłam też najlepszy komplement ciążowy ever! Wrrrrr!

Żona kolegi prezesa, widzi mnie pierwszy raz na oczy (jej męża już znam).
Prezes (klepie mnie po brzuszku niczym dumny tatuś - na dziadka za młody): Firma nam się powiększa!
Ona: A który miesiąc?
Ja: Właśnie kończę czwarty.
Ona: Oooo, nie powiedziałabym. Wyglądasz grubo na co najmniej szósty.
Ja: oszołomiona. Nie wiem czy dziękować, czy w mordę lać.

A Marcóweczki nadal piszą i piszą ;-) Ja już troszkę nadrobiłam, ale nie wszystko, bo w pracy jestem i nie daje rady się tak skupić. Na dodatek pozapominałam, co miałam której powiedzieć :-( Dziurawa głowa jestem i tyle!
Ale:
Harsharani - zdecydowanie pierwsza sukienka!!!! Uwielbiam taki grecki styl. A dekoltem się nie przejmuj, bo ze zdjęć kojarzę, że masz co do niego "włożyć", to będzie pięknie. Podkreślisz ten "atut", to odwrócisz trochę uwagę od brzuszka. Chyba, że akurat brzuszkiem zamierzasz szpanować ;-)
A fryzura boska! Twojej długości włosów do tego nie starczy raczej, ale od czego są dopinki na klipso-grzebyczki np. Nie widać, że coś dopinane, a super objętość dają i jak trzeba - długość też. Polecam, wypróbowałam.

Scarletka - dobrze, że się jakoś poukładało z przedszkolem. Ale rękę na pulsie trzeba trzymać zawsze.

Cliffordek - nie ma za co dziękować, bo Tobie za długość postów wiele nieobecności wybaczone być może ;-)

Koncia
- po tych Włochach moich to ja mogę wrzucić zdjęcia. Z targów branżowych ;-) Jeszcze w życiu na wyjeździe służbowym niczego nie zwiedziłam, zawsze jazda bez trzymanki.

No i pięknie! Oderwali mnie w robocie od pisania posta na godzinę i zapomniałam, co której miałam jeszcze powiedzieć.
Pamiętam tylko, że Katjusza kicha i mam nadzieję, że nie ma kotów. Bo szkoda zwierzów, by zestresowane były. Ale Katjuszy szkoda jeszcze bardziej, bo nam baba wyzdrowieć nie chce!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry