Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Jak nie to że się nie wyspałam- to w sumie mnie telefon obudził o 7 a Wy już na pewno wiecie jak to jest jak ktoś ze snu kogoś wyrwie. Potem to bieganie po urzędach, ucieczki psów to teraz nastal ciąg dalszy katastrof a ja zaczynam sie robić strasznie nerwowa
. Zwaliło pieskom całe zadaszenie zmontowane przez nas rano- poprawiłam im to. Husky teraz siedzi w tej małej budzie a druga psinka- akurat ta moja pokorna- siedzi na polu na wietrze i wygląda jak zbity pies:-
. Po M siora że się jej auto znowu zepsuło i stoi na środku drogi- tak jakby to była moja wina albo miałabym do niej poleciec i ja popchnąć!!!!!! I ta piep...satelita brrrrrrrrrrrrrr nie odbiera mi juz 1 i 2 nawet!!!!!!!!!!

Od 3 godz. zabieram sie za zrobienie obiadu- cały czas z tym zwlekam!!!!!!!!Na obiadek mam przygotowane spaghettiMilusia spokojnie kochana :* Przeczytaj, co masz w suwaczku i weź kilka głębokich oddechów :*
Meliska chyba nie za bardzo dla ciężarówek, wypij miętkę albo zwykłą herbatkę.. a psiaki może do garażu zamknij do powrotu męża, zajmie się nimi jak wróci, a Ty nie będziesz się o nie martwiła
A co robisz na obiadek??