reklama

Marcóweczki 2011

Koncia ciesze sie ze z ciaza i dzidzia jest ok:-).Czy te leginsy to te ocieplane z alegro co ja kiedys wstawiałam linka?Co do odpoczywania to ja juz od 2m-cy jestem na L4 czyli odpoczywam codziennie;-).Ostatnio z mama byłam na cmentarzu i zanim doszłam do grobu to mowie ze'' juz sie zmeczyłam i czuje sie jak słonica'' a mama na to ''to co to bedzie za pare miesiecy jak ja juz tak sie mecze?'';-)
Doris pochwal sie wozkiem:tak:
Maruda a jakie to imie?u nas tez nie bardzo sie podobaja te co wstepnie wymyslilismy:baffled:
Patik ja zawsze zapomne o dniu chłopaka a do tego blisko tego dnia moj M ma imieniny,moze tym razem go zaskocze czyms,moze upieke sernika bo na prezenty to mało kasy mam:happy2:

reklama
koncia teraz doczytałam że Ty po wizycie... cieszę się że wszystko w najlepszym porządku:-) ja w pierwszej ciąży dowiedziałam się o płci dziecka w 20 tyg., teraz jakoś jestem bardziej niecierpliwa i mam cichą nadzieje że w środę na wizycie czegoś się dowiemy;-) będzie to skończony już 17 tydzień
ola.80 chyba słodka niespodzianka będzie najlepsza, zwłaszcza gdy pieniążków brak

Koncia ciotka stwierdziła że złośliwie wypomniałam jej że mnie zasłoniła na zdjęciu grupowym. Dla mnie to był żart a ona zrobiła aferę:)
Nie przejmuj się- może ktoś jej mądrze przegada że to był naprawde tylko żart....i bedzie potem udawac że niby się nic nie stało, żeby się nie przyznać że przesadziła!!:) Kiedy szykuje Ci się z nią następne spotkanie???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Milutek jak tam nie pojadę to spotkania nie będzie a jako że ja jestem uparta to pewnie długo nie będzie. A jeżdziłam co jakiś czas bo się lubiłysmy. Jej córka jest moją chrześnicą a w domu obok mieszka babcia. Kiedyś była jeszcze z nią dyskusja że rodzice zamiast usiąść w pierwszej ławce na ślubie córki to wbili się w tłum. I wczoraj też to przekręciła że ja jej zwróciłam uwagę że siadła w pierwszej ławce a nawet na to uwagi nie zwróciłam nigdy że ona tam siedziała i aż z ciekawości dzisiaj sobie film puściłam. No i wyszło że jaka to ja jestem nie dobra!

Ola jej już pewnie przeszło tylko mi pewnie nie przejdzie bo jestem zawzięta i uparta hehe, Zła jestem strasznie że ktoś sobie może tak to przekręcić po swojemu. Aż strach się odezwać!

Koncia ja mam 175cm, myślisz że te leginsy będą dla mnie dobre na długość???

Ostatnia edycja:
Ewi, ja mam 168 i podwinęłam je jakieś 4 cm i sięgają mi za kostkę tak podwinięte i myślę, że dałoby się je jeszcze rozciągnąć, bo pewnie się same rozciągną. U ciebie pewnie będą do kostek.

Ewi nie warto sie przejmowac ciotka przemysli swoje zachowanie i samo jej przejdzie ale powaznie jest bardzo czula na swoim punkcie :eek: a Ty sie nie denerwuj bo to jest nie wskazane w Twoim stanie :-D

reklama
Milutek jak tam nie pojadę to spotkania nie będzie a jako że ja jestem uparta to pewnie długo nie będzie. A jeżdziłam co jakiś czas bo się lubiłysmy. Jej córka jest moją chrześnicą a w domu obok mieszka babcia. Kiedyś była jeszcze z nią dyskusja że rodzice zamiast usiąść w pierwszej ławce na ślubie córki to wbili się w tłum. I wczoraj też to przekręciła że ja jej zwróciłam uwagę że siadła w pierwszej ławce a nawet na to uwagi nie zwróciłam nigdy że ona tam siedziała i aż z ciekawości dzisiaj sobie film puściłam. No i wyszło że jaka to ja jestem nie dobra!

Koncia ja mam 175cm, myślisz że te leginsy będą dla mnie dobre na długość???
To faktycznie- nic na siłe- co się będziesz płaszczyc skoro ona się tak zachowuje jakby była najważniejsza. A jesli byś sie tam wybrała to tylko byś sie niepotrzebnie denerwowała!! Z tego co piszesz to taki już typ człowieka- co szuka dziure w całym!!!:):) Napisze Ci tylko jedno- taka ciocia to jeszcze nic. Moja w 2007 złożyła przeciwko mnie pozew do sądu o przysłowiową miedze. Jak sie skończyła sprawa po roku i przegrała to złożyła pozew przeciwko mojej siostrze (w 2008-do dzisiaj sie sprawa toczy)!!!! Bo sobie zażyczyła podziału na centymetry domu który mają wspólny (moja siostra dostała go w 2006r.od rodziców w spadku i darowiźnie). A najlepsze jest to że dom wybudowano w latach 1980 i ona w swojej czesci nigdy nie zamieszkała....a chce miec najwiecej w nim do powiedzenia:):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry