Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A czy mówiłam już, że jak będę duża to chcę być taka jak Scarletka? Ubrać 20 dzieciaków?!!!! Szooooook!!!! Superman wymięka!
wzięłam klucz i zamknęłam na 10 minut przedszkole od środka, bo aż strach, że jedno może się zapodziać, a my w tej krzątaninie tego nie zauważymy

pozostawię bez komentarza
ja idę też do gina w pierwszej połowie listopada i powiedział że prawie na pewno się zobaczy:-) tłumaczył tylko że przy jednym ułożeniu dziecka może być to niemożliwe (jakoś jak pupa gdzieś się wysoko schowa...jakoś tak:-) )...
ubieranie to jeszcze mały pikuś, ale oczy trzeba mieć w koło głowy, bo jeden drugiemu daje po głowie, drugi buty ubiera na nie tą stopę, trzeci siedzi jeszcze na klozecie, a czwarty już wychodziwzięłam klucz i zamknęłam na 10 minut przedszkole od środka, bo aż strach, że jedno może się zapodziać, a my w tej krzątaninie tego nie zauważymy
a co jest najgorsze, już nie będę się nigdy dziwić czemu panie narzekają na rodziców: ubierzecie całej grupie, każdemu dziecku po dwie rękawiczki z pięcioma palcamipozostawię bez komentarza
![]()

Scarlet zastanów się jeszcze, bo ja wczoraj w H&M też zaczęłam od rozmiaru, w który powinnam się zmieścić 36, a skończyło się na 40tce hahahaha![]()