reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Poziomki, jednak ktoś nad Tobą czuwa;-);-) i masz teraz wynagrodzone:tak:. Ogromne gratulacje kochana, dbaj o siebie. Aż mój Pawełek podskoczył z radości:tak::-D:-D. Dla równowagi 2 chłopaczków by się Tobie przydało.

Pozioma woooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwww:-D:szok: ale wiadomość! moje gratki! nie spodziewałam się, że wpadniesz nam tutaj z taką wiadomością:-)

no więc jak na razie wzięłam zamówiłam jedną parę czarnych dżinów na przetestowanie, 50 zł to nie majątek, jak będą dobre dokupię jeszcze ze 2 pary:tak:

Bosa z kotami i takim mezem to Ty sie nigdy nie nudzisz:-) a ile osob u Ciebie pracuje ze az tone krowek zjedza?:szok:

Ani z moimi kotami, ani z mężem faktycznie nudzić się nie da. Jak jest trójka wariatów to zawsze któreś coś wymyśli (np. wpadnie do wanny i nie jest to mąż).
A w firmie pracuje coś ze 40 osób, ale to bardziej do wręczania te krówki. Taki nasz znak szczególny - od nas dostaje się pyszne krówki :-)

POZIOMKA ja pierdziut:szok: dobrze ze siedze jak to czytam bo bym sie przewrociła z wrazenia,super ale sie ciesze to sie nazywa wynagrodzenie za cierpienie od natury;-),gratuluje a Wy jak zareagowaliscie?
Scarletka ja kupiłam te spodnie i wziełam L mimo ze zawsze nosze S M ale mam dosc szerokie uda wiec tak wolałam wziasc za duze niz za małe.Materiał jest troszke rozciagliwy i maja regulacje w pasie.M.A.K.P.L JEANSY dla PRZYSZŁEJ MAMY r M (1280899412) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry