reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2011

malinaa zgadzam się z Toba,ze starsi ludzie nie pomagają używając takich zdrobnionych słówek. Mój Samuel przez to ze tylko w domu uczy się polskiego i spędza głownie ze mną większość czasu zaczął mówić jak dziewczynka,z końcówkami typu 'zjadłam'.Jak byłam w Pl to mojemu tatowi się to spodobało i zwracał się do niego jak do dziewczynki,bo myślał ze tak jest zabawnie,ale jak go naprostowałam,to w mig podszkolił Samuela z poprawnej polszczyzny:tak:

reklama
Sabrina, Ona, Poziomki - kurujcie się:-)
Harsharani - cieszę się, że wszystko skończyło się po Twojej myśli:happy: Leć na tę wizytę i wracaj z dobrymi wieściami:-)
Pastela - dobrze, że się nie poddałaś i w końcu znalazłaś dobrego specjalistę. Praca z dobrym logopedą w krótkim czasie przynosi ogromne postępy. Ja na studiach miałam zajęcia z emisji głosu ze świetną babką i byłam pod wielkim wrażeniem jej umiejętności pracy z dorosłymi i z dziećmi:tak:

Wierka a mojej kumpeli 2-letnia córeczka ma starszego brata i mówi "byłem" "robiłem" "zjadłem" i tak jej się to podoba, mimo że wie, że to źle i jak powinna, ale woli tak :D

Hallo ciężarówki!!!!

Witam Was wszystkie bardzo serdecznie,wróce do Was na pełny etat dopiero za 2 tyg .Na razie spędzam czas z mamą .
Natalka na szczęście już wyzdrowiała.:tak:nie wymawia r,zamiast c,s,często jest cz,sz i odwrotnie.Chyba też poszukam jakiegoś logopedy i umówię się na wizyte.

To chyba normalne u dzieciaczkow zze starsze rodzenstwo nasladuja, moj chrzesniaczek ma starsza siostre- i wszystko chce robic jak ona- nawet siusiac , jak sie bawia w ksiezniczke i smoka- to chce byc ksiezniczka- hehe mam nadzieje ze z tego szybko wyrosnie. Kolezanka mi mowila ze ona siusiala na stojaco- bo chciala tak jak jej starszy brat.

Tak na marginesie tez kiedys bylam u logopedy-= ale chyba na 2 wizytach. Kiedys przyszla Pani do przedszkola i kazala dzieciom nasladowac jak dzwoni teleforn- i troche mi slabo poszlo dryn dryn

Pastella najwazniejsze ze juz wiecie ze cos jest nie tak i znalazłas dobra doktorke,teraz duzo cwiczen i z dnia na dzien bedzie lepiej;-).Dzieki za info ze juz z kilkumiesiecznym bobasem mozna isc do logopedy bo nie miałam zielonego pojecia o tym,moze mi sie to kiedys przyda:tak:.
Sabrina do inhalacji na katar polecam napar z ziołek np mieta,ruminek,szałwia albo gotowy preparat Inhalol.:-)
Scarletka ja wczoraj do M mowie ze musze jutro wstac wczesniej a on sie pyta ''wczesnie? tzn o ktorej?'' no to ja mowie ze o 9 a on w smiech ''i to jest wczesnie?wczesniej to ja musze bo o 5'':-D

Cześć ciężaróweczki czy was tez dzisiaj tak boli głowa? mi peka ale od cisnienia za niskie mam stanowczo. A co dzis serwujecie na obiadki bo dzis coś głucho w tym temacie

Papciarkowa u mnie miały byc pierogi z serem, a okazało się, że są z kapustą i grzybami. zjadłam i przyznam, że to była lepsza opcja;)

wpadam tylko na chwilkę.

dzisiaj dzień pracy w biegu ZUS, US, itp.

a po pracy wyjeżdżam na weekend, więc od razu uprzedzam, że dopiero w poniedziałek się odezwę.

miłego weekendu wszystkim życzę :)))))))

reklama
Wsunęłam zapiekankę z mrożonki i zrobiłam ciasto z paczki :D Ale na kolację już będą wreszcie naleśniki!
Teraz muszę wskoczyć pod prysznic, wyskoczyć z Fredzikiem i na wizytę z mężulkiem :D
Pewnie wpadnę dopiero jutro i to wieczorkiem, bo dzisiaj będziemy przeżywać pierwszą wspólną wizytę :D a od rana jestem mega zabiegana..

Przyjemności na weekend Pączuchy :*

Do góry