reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

hej spioszki :)
moje koniki już od godziny siano chrupią, my po śniadanku...
milego dnia

idę poczytac

edit:
za wiele nie poszalałyście w nocy na szczęście heh
Patik - głowa do góry ;-) a Hania szybko uczy się mówić, masz szczęście mniej nieporozumień i nerwów Was czeka, bo Wiki do 2,5 r. mówił tak słabo, że emocje wyrażał krzykiem lub płaczem :(
Pinka - chyba nie zaśniesz na siłę, jak nie mogę nieraz zasnąć biorę poduszkę i koc na kanapę i oglądam coś po czym zasypiam nawet na kanapie, byle zasnać. Ale ostatnio nie mam problemow bo wstaję w nocy min. 3 razy max 8 do W. i na siku i potem jestem zmęczona i zasypiam na siedząco. Mam nadzieję, że jeszcze śpisz ;)
Harsh - Wiktor tłumaczy zazwyczaj, że tam jest mała dziewczynka,dzidzia, jego siostra Zosia, ale malo kto go rozumie, wiec W> się wkurza jak ma powtarzać i odchodzi... i to jeszcze zalezy jaki humor ma, jak dobry to glaszcze brzusio i mówi 'moja siostra Zosia' z dumą i całuje, a jak zazdrosny albo wkurzony to bąka 'mała' i lekko jakby od niechcenia pacnie mnie w brzuch... a Bob to może tak dla jaj Olo mówi heh

Ostatnia edycja:
reklama
Ej, co z Wami - tak pusto z rana:szok::szok:.
Bosa, żyjesz czy prezes całkiem się na Ciebie uwziął?:sorry:
Milutku, pewnie już tego nie zdążysz przeczytać ale śniłaś mi się, że dziś urodziłaś i Vetka też że jej się synek urodził:eek::laugh2::laugh2:.
Pinuś, ja też mam problemy z zasypianiem - Pawełek wtedy najbardziej dokazuje - wczoraj to pilot od TV mi z brzucha spadł:tak::-D:-D. Ostatnio Juli położył brodę na brzuchu i dostał od Pawełka kopa w szczękę:-p:tak::-).
Harsh, Twój Oli wymiata swoimi tekstami;-):tak::cool2::cool2::cool:.

Ale wiecie co zrobiłam???
Zamiast posłodzić kawę posoliłam!!! pomyliły mi się pudełka w szafce......:-D:-p
jak wzięłam łyk to prawie zwymiotowałam:(

Witam po ciezkim tygodniu i jeszcze ciezszym weekendzie a przede mna jeszcze gorszy tydzien:(musze zwiekszyc tepo z praniem i prasowaniem no i dokupieniem reszty rzeczy ale nie mam nawet kiedy bo przeciez sesja:|

Pinka oj to wspolczuje ja nie mam problemow ze snem o godzinie 20 juz jestem tak padnieta ze o 21 juz czasem spie jak male dziecko czasem ciezko jest wstac na siku czy przekrecic sie ale spi mi sie dobrze:)

Milutek ze tez znalazlas jeszcze czas by tu byc 3mam mocno za was kciuki i czekam z niecierpliwoscia na dziewczynkowe zdjecia oczywiscie nie wczesniej jak za tydzien:)

no to czas na sniadanko a pozniej musze posprzatac bo syf straszny sie zrobil..:(

No to wypadałoby coś na te moje 11 patoli postów postawić:dry::dry::dry:;-):tak::cool:
sernik_na_zimno_z_truskawkami.jpg

donnybrook-fair-cappuccino-art.jpg

ciasto_czekoladowe_731.jpg

Dzień dobry:-)
smacznego śniadanka Milutku a Ty już odliczasz minuty co?
Pastela jaki z Ciebie skowronek;-) ja wstałam wprawdzie o 8 ale z musu, a nie spałam za dużo, bo sie Hania znowu po 3 obudziła, chciała siku, jeść, potem znowu ja nie umiałam zasnąć, a jak zasnęłam to znowu przed 6 Hania się przebudziła, wzięłam ją do łóżka bo już sil nie mialam słuchać marudzenia, a teraz ledwo zipie;-)
Pinka co sie ta bezsenność Ciebie uczepiła:wściekła/y: trzymaj się dzielnie!
Hars a może Olo wziął tego Boba z bajki Bob Budowniczy?:-)
a my słuchamy z Hanulą piosenek dziecięcych:-)

reklama
Hej marcjanki :-)
Zgaga powróciła ze zdwojoną siłą. Boję się jeść. Ograniczam się do mleka... W nocy po dwóch łykach wody nie mogłam spać, tak mnie męczyło :sad:
Do tego mam doła i czuję się gruba...
Dziś wizyta u ginki, muszę jej wyznać, że przytyłam 20kg:zawstydzona/y:

Teściowa przygarnęła małego kotka. Mam pretekst, żeby do niej częściej jeździć :-p

patik, lokator powoli się wyprowadza, ale ostatecznie zniknie 1 lutego ;-) została resztka jego płynu do naczyń, ciekawe czy też zabierze? :sorry:

Mili, wreszcie nadszedł ten dzień :-D ucałuj od ciotek dziewczynki, jak będziesz je już tulić w ramionach.

Hars, pewnie Olo ma rację i masz Boba w brzuchu:rofl2:

Do góry