buziaczek1
Fanka BB :)
witam, was kulki
ladowarka mi przyszla :-) nie chcialam was straszyc sorki, Szymonek jeszcze w srodku-oby jak najdluzej
MASALA - nie marw sie bede czekac na ciebie;-)
DOVE - dzieki za smski!!:*a co do hemoroidow to ja nie mam ale zaparcia od jakiegos tygodnia mnie lubia...
ONA- trzymaj sie!!!!!!!!!!!!!!informuj co tam sie dzieje!!
a co do reszty to jakos zyje...co sie nadanerwowalam z tym kabelkiem od lapka to szok...
masakrycznie brzuch twardy jak skala ... kazdego wieczora juz, do tego od dwoch dni mam bole okresowe wieczorami - momentami... juz nie mowie nawet o tym jak moj bol plecow przeniosl sie z odcinka miedzy lopatkami do krzyza nawala tak ze mozna zwariowac czasami... spac nie moge bo dziecko juz tak nisko ze srasznie uciska na kosci miednicy i boli w cholere... polozna dzis powiedziala ze poki skorcze nie bola to jeszcze jest ok wiec oby tak zostalo bo chcialabym do poczatku marca chociaz dotrzymac... wczoraj mialam strasznie dietetyczny dzien obiad w Macu a na kolacje nam sie zachcialo chleba ze smalcem i sola... tragedia ale bylo pyszne
a dzis kupilam sobie mus z bialej czekolady i wcinam teraz...ide was poczytac bo pisac ciezko bo jestem slaba dzis jak mucha
milego wieczorku!!
MASALA - nie marw sie bede czekac na ciebie;-)
DOVE - dzieki za smski!!:*a co do hemoroidow to ja nie mam ale zaparcia od jakiegos tygodnia mnie lubia...

ONA- trzymaj sie!!!!!!!!!!!!!!informuj co tam sie dzieje!!
a co do reszty to jakos zyje...co sie nadanerwowalam z tym kabelkiem od lapka to szok...

masakrycznie brzuch twardy jak skala ... kazdego wieczora juz, do tego od dwoch dni mam bole okresowe wieczorami - momentami... juz nie mowie nawet o tym jak moj bol plecow przeniosl sie z odcinka miedzy lopatkami do krzyza nawala tak ze mozna zwariowac czasami... spac nie moge bo dziecko juz tak nisko ze srasznie uciska na kosci miednicy i boli w cholere... polozna dzis powiedziala ze poki skorcze nie bola to jeszcze jest ok wiec oby tak zostalo bo chcialabym do poczatku marca chociaz dotrzymac... wczoraj mialam strasznie dietetyczny dzien obiad w Macu a na kolacje nam sie zachcialo chleba ze smalcem i sola... tragedia ale bylo pyszne

milego wieczorku!!
Ostatnia edycja:
ale czuję sie fatalnie
...aaa juz wiem
...no bo bylam dzis na szkole rodzenia tej z karmienia co przegapilam przez tamto krwawienie i mowilam EMKOWI ze pojde a ten zapomnial dzwonil do mnie z pracy non stop patrzylam na tel a tam 6 pol nie odebranych... to dzwonie do niego bo sie domyslilam ze sie marwil a ten jak odebral to sie mnie pytal co ty robisz w szpitalu jestes? rodzisz?? to jade!!!! dzwonie do domu nie odbiersz na kom nie odbierasz-ale sie bidulek wystraszyl...