Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myszka, to ja Cię przebijam bo Olek urodzony 11 dni po terminiei to bez wywoływania( of kors jak M zrobił mi ruskiego czaju
z liści to od razu ruszyło;-)
).
11 dni - i pewnie najpiękniejsze były telefony
Urodziłas już 
Olka już Ci mówiłam nie daj się tak wykorzystywać :* A luty dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi jeszcze..
Cóż.. nie pozostaje nic tylko czekać.. idę spać paaaaaaaaaaaaa dobranoc pączki :*
Tulipku, susełki można też w stolicy kupić;-)o tutaj Nasz lokal
Co siądę coś mnie odrywa, dziś nocna warta w kuchni bo zamówienie mam od położnej a na dodatek Juli zaczął wymiotować - od 20-ej to 3 razy i ledwo co biedaczek żyje:-(.
Idę wrzucić info od Mili.
Harsh ja mam podkład Clinique perfectly real - jestem mega zAdowolona!!!trochę, żal mi było kasy i długo się zbierałam w sobie żeby go kupić, ale nie żałuję ani złotówki. Na święta kupiłam jeszcze zestaw mineralnych kosmetyków (puder, podkład, korektor, baza itp.) z bareMinerals i też są super, w ogóle nie widać ich na skórze, a kryją rewelacyjnie

:-)
, kurde i potem mnie strach obleciał, co to będzie jak on np będzie miał mega kolki - przecież ja będę beczeć razem z nim a tu wypadało, by spokój zachować, a na koniec wyrzuty sumienia mnie dopadły, że się na biedną dzidziloę wkurzam
, zamiast cieszyć, że daje wyraźnie znać, że ma się świetnie - łoooo no to się wyżaliłam) :-(

chyba bym pogryzła i mam nazieję, że moja rodzinka o tym wie. Jak kurna coś się, zacznie dziać to będę ich mieć m gdzie słońce nie dochodzi, a jak Maciuś będzie z nami to na pewno się wszyscy dowiedzą , więc po co dzwonić i wkurzać biedną ciężarówkę...... 

Nic mi sie nie chce, cały czas płacze...nie wiem jaki jest powód czuje ze to nie dziecko na które tak czekamy, ale też nie potrafie powiedzieć dleczego tak sie zachowuje...Włąśnie rycze bo w DZIEŃDOBRY TVN mówią o odopcjii psów i z kamera byli na paluchu....nO CO DO CHOLERY mi jest