reklama

Marcóweczki 2011

witam, was kulki:) ladowarka mi przyszla :-) nie chcialam was straszyc sorki, Szymonek jeszcze w srodku-oby jak najdluzej:)
MASALA - nie marw sie bede czekac na ciebie;-)
DOVE - dzieki za smski!!:*a co do hemoroidow to ja nie mam ale zaparcia od jakiegos tygodnia mnie lubia...:confused2:
ONA- trzymaj sie!!!!!!!!!!!!!!informuj co tam sie dzieje!!

a co do reszty to jakos zyje...co sie nadanerwowalam z tym kabelkiem od lapka to szok...:wściekła/y:
masakrycznie brzuch twardy jak skala ... kazdego wieczora juz, do tego od dwoch dni mam bole okresowe wieczorami - momentami... juz nie mowie nawet o tym jak moj bol plecow przeniosl sie z odcinka miedzy lopatkami do krzyza nawala tak ze mozna zwariowac czasami... spac nie moge bo dziecko juz tak nisko ze srasznie uciska na kosci miednicy i boli w cholere... polozna dzis powiedziala ze poki skorcze nie bola to jeszcze jest ok wiec oby tak zostalo bo chcialabym do poczatku marca chociaz dotrzymac... wczoraj mialam strasznie dietetyczny dzien obiad w Macu a na kolacje nam sie zachcialo chleba ze smalcem i sola... tragedia ale bylo pyszne:) a dzis kupilam sobie mus z bialej czekolady i wcinam teraz...ide was poczytac bo pisac ciezko bo jestem slaba dzis jak mucha:eek:
milego wieczorku!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej po rewelacjach nocnych i biegunce , cały dzień mnie mdli i nic, a nic nie mogę zjeść. Poza tym gdy się ruszam kręci mi się w głowie i robi mi się słabo i jest mi gorzej niedobrze, chyba złapałam jakiegoś wirusa. Na szczęście nie wymotuję :crazy: ale czuję sie fatalnie

Heja a ja znowu pól żywa..malinka pytała co mnie tak umordowalo
Dziś odebrałem wreszcie samochód który zamowilam w salonie we WRZEŚNIU !
Uff nieobylo sie bez problemów. Samochód chcieliśmy zarejestrować na mojego partnera obcokrajowca..w urzędzie chcieli od niego papier o stałym zameldowaniu-którego nie może dostać. Ma za to czasowe zameldowania (do tego pesel i działalność w Polsce) ale to kobiecie nie wystarczyło...uparla sie ze musi mieć kartę pobytu której nie wydają już od 6 lat!! Po konsultacji z kierowniczka biurwa skierowała nas do innego urzędu ( biedna ciężarną tak wysyłali z miejsca na miejsce) W drugim urzędzie nierobili nam żadnych problemów i po 15 min mieliśmy tablice rejestracyjne!, grrr
O sprzedawcy z salonu samoch. Nie wspomnę - tez mi nerwów nadszarpal..
Noooo ale wreszcie mam furaka i mogę jechać po wyprawie :)

Sorrki ze dzis tak samolubnie o sobie jutro was poddanych wiecej

Aaaaaa chyba magnolia narzekała na brak działania wiesiolka - kobietko odsylam cie na wątek o szkole rodzenia , tam pisaliśmy ze to nie wywoluje porodu a jedynie pomaga szyjce sie przygotować-zmiekcza ja..troszkę musisz jeszcze postosowac

Ps sorrki ale podjadlam wam trochę ciasteczek ..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cos sie zle czuje i wogole chyba padne za chwile... kurcze co ja chcialam napisac...:baffled:...aaa juz wiem:sorry:...no bo bylam dzis na szkole rodzenia tej z karmienia co przegapilam przez tamto krwawienie i mowilam EMKOWI ze pojde a ten zapomnial dzwonil do mnie z pracy non stop patrzylam na tel a tam 6 pol nie odebranych... to dzwonie do niego bo sie domyslilam ze sie marwil a ten jak odebral to sie mnie pytal co ty robisz w szpitalu jestes? rodzisz?? to jade!!!! dzwonie do domu nie odbiersz na kom nie odbierasz-ale sie bidulek wystraszyl... :-D:-D:-D

MASALA - NA PRIV NAPISZE;-)

Patik ten zielony to akurat jedyny którego nie lubię i użyłam może ze dwa razy po kupieniu. Nie chciał mi robić firankowych rzęs więc poszedł w odstawkę. I ta szczoteczka mi jakoś nie podpasowała...

Hars to Ty masz ciężko z wyborem czegokolwiek jak Cię tak wszystko uczula. Mnie na szczęście nic nie uczula poza słomą i nikotyna i roztoczami kurzowymi!

Ewi, a najlepsze, ze one w skladzie maja wszystko to samo (no prawie...ale przynajmniej z takich uczulajacych....) i mi sie zmienilo po urodzeniu Olafa, bo jak np bylam nastolatka i nie mialam kasy to najzwyklejszym tuszem z bell sie malowalam i bylo ok...

Właśnie dzwoniła ciocia że jej synowa urodziła córeczkę dwa dni po terminie:) Mała Ola ma 52cm i waży 3300g.

O, to prawie identycznie jak moj Olo. Fajnie, ze bedzie dziecko w podobnym wieku w rodzinie...zawsze na rodzinnych imprezach lepiej :)

Heja a ja znowu pól żywa..malinka pytała co mnie tak umordowalo
Dziś odebrałem wreszcie samochód który zamowilam w salonie we WRZEŚNIU !
Uff nieobylo sie bez problemów. Samochód chcieliśmy zarejestrować na mojego partnera obcokrajowca..w urzędzie chcieli od niego papier o stałym zameldowaniu-którego nie może dostać. Ma za to czasowe zameldowania (do tego pesel i działalność w Polsce) ale to kobiecie nie wystarczyło...uparla sie ze musi mieć kartę pobytu której nie wydają już od 6 lat!! Po konsultacji z kierowniczka biurwa skierowała nas do innego urzędu ( biedna ciężarną tak wysyłali z miejsca na miejsce) W drugim urzędzie nierobili nam żadnych problemów i po 15 min mieliśmy tablice rejestracyjne!, grrr
O sprzedawcy z salonu samoch. Nie wspomnę - tez mi nerwów nadszarpal..
Noooo ale wreszcie mam furaka i mogę jechać po wyprawie :)

Sorrki ze dzis tak samolubnie o sobie jutro was poddanych wiecej

Aaaaaa chyba magnolia narzekała na brak działania wiesiolka - kobietko odsylam cie na wątek o szkole rodzenia , tam pisaliśmy ze to nie wywoluje porodu a jedynie pomaga szyjce sie przygotować-zmiekcza ja..troszkę musisz jeszcze postosowac

Ps sorrki ale podjadlam wam trochę ciasteczek ..

Tulip, pochwal sie co kupiliscie! A co do czekania na samochod to ja juz tez kilka miesiecy czekam i nie wiem czy w koncu nie wycofamy kasy, bo niestety do marca sie glupi salon nie wyrobi! Nie sa to jakies wielkie pieniadze, ale ciezko bez swojego samochodu...

To ja sie wtrące o herbatce nie wiem ile wy tam macie gram w tym opakowaniu ale generalnie nie łyzeczke laski tylko pól paczki na raz (u nas są 50gr paczki)z łyżeczki to do smaku i na inne dolegliwości a nie na skurcze po takiej dawce czyli opakowanie na dzień powinno po3dniach przeczyścić i na porodówke

Co do dobrych mejkapów nie tapet Harsh to przypomnij mi jutro ja sprawdze dokładnie mój bo to jedyny po którym nie czuje na skórze nic nie robią sie zacieki i ładnie kryje cały dzień a przedewszystkim nie uczula i właśnie z avonu takie cudo znalazłam i dobrze że mi przypomniałaś bo musze zamówić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry