reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Bosa nie wiem czy nikt Ci nie powiedziała ale do cc czy nawet naturalnego porodu musisz mieć choć 1paznokiec bez niczego tzn żadnych lakierów żelów i akryli bo jak cos sie dzieje to najszybcie po paznokciach widać u nast w koło wszedzie bardzo rygorystycznie tego pilnują więc ja bym sobie te żele na Twoim miejscu darowała
Słyszałam Papcia i już nawet swojego gina o to pytałam. Powiedział, że jeżeli mam przezroczysty żel tylko, to nikt mi nic nie powie, podobnie z lakierem bezbarwnym. Bo to chodzi o to, żeby ewentualne zasinienie było widać.

A ja mam ochotę coś fajnego ugotować i nie mam pomysłu. Proszę mnie zainspirować, co? Pliiiiissss!!!!

reklama
Harash jak bylam w szpitalu to przyszla dziewczyna ktora tez puchla bolala ja strasznie glowa i okazalo sie ze ma zatrucie ciazowe wiec moze lepiej to sprawdzic?

Bosa tez myslalam o akrylu ale wlasnie nie wiem czy robic bo jak mi beda kazac sciagac na porodowce to ja dziekuje;)

Malina pogadaj o swoich obawach z lekarzem ja bym juz tez z mila checia chciala urodzic tymbardziej ze mam miec cc a on mnie dalej 3ma i juz na srode umowil sie ze mna na wizyte czyli jak widac nie spieszy mu sie aby dac mi skierowanie predzej zaczne rodzic niz mi chyba je da

Smacznego Buzial :)

Masz rację Cornelko, w poniedziałek mam wizytę! Trzymam kciuki zatem za Twoją środową i papierek ze skierowaniem :D

A ja zmykam na coś słodkiego i prasowanie..........

malina- a ty sie masowałas w koncu????????????? tzn brodawki????????

ja własnie farbe mam na włoskach zaraz brwi i pazurki robie:-p

Witajcie dziewczyny w sobotnie popołudnie. U mnie jakoś dzisiaj nie bardzo :( Cały dzień chodzę jakaś zmęczona.. ciągle chce mi się spać i do tego bolą mnie zatoki:( Jestem u rodziców ale już nie mogę się doczekać kiedy będę w domciu, bo bym sobie poprała pościel dla malutkiej żeby wszystko było gotowe. Jeszcze na dodatek chyba mam jakąś infekcje pochwy bo mnie piecze i swędzi :/ A myślałam że już nic nie załapię do końca ciązy. Na szczęście w poniedziałek do gina.

PINKa- masz jeszcze siłę na dopieszczanie się;P?

Ostatnia edycja:
na szarlotke malina:) dobre te plackowate frytki nawet sie upiekly troche inaczej zrobilam bo w piekarniku pieklam na grillu ale chyba nawet jeszcze lepsze niz normalne olejowe:) prasowanie...wrrrr:(
A ja w piatek jak bede u tej kolezanki to podobno trzyma dla nas ciuszki po jej obu chlopakach bo ten drugi dzieciaczek dwu i pol miesieczny urodzil sie dosc duzy teraz ma ponad 5 kilo i ona juz nie chce wiecej dzieci i wszystko ma dla nas juz w workach...jeszcze pile porodowa i jakies zabawki bo mowi ze w pokoju mlodych to juz nie ma sie jak ruszyc:):)ale fajnie bo nawet nie przypuszczalam ze cos od kogos dostaniemy a ze jej maluch z tego tak szybko wyrosnie - bo urodzil sie w II pol listopada - to juz wogole:szok: ciekawe czy te rzeczy ktore mam to chociaz raz zostana zalozone?? czy od razu beda za male...

No Pinka, jak już się wylaszczysz, to kto wie? Może pójdzie ekspresem?

A ja właśnie zmontowałam makaron z sosem szpinakowym. I to nie było to :confused2:. Zapakowałam w pojemnik próżniowy, może przyda się na tygodniu i kombinuję dalej. Bo mnie nosi!!! Normalnie zajmę się metaloplastyką albo pleceniem koszy!!!! M. co prawda twierdzi, żebym lepiej już bzdury plotła, ale to robię i tak, więc się nie liczy!

reklama
Do góry