reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Marta i tego się właśnie obawiamy! Kradzież zgłosiliśmy rano a ile godzin wcześniej to zrobili to nie mam pojęcia. Jeszcze nam tylko problemów teraz trzeba:(

reklama
Harsh- to ja bym chciała zeby te bóle były powodem rozwarcia:tak::tak: marzenia sciętej głowy:eek::-p

ok lece sie połozyc bo boli (kłuje)nadal zadna pozycja nie jest dobra:no: albo przejdzie albo sie rozkreci jedno z dwóch............

Wiesz gdzie wyslac smsa w razie czego, co?

Matko, Marta- ty zdjecie chleba pokazalas...a ja myslalam, ze lekarza hahahaha. Juz myslalam, no- to zobaczmy jakie ciacho :-D

Ewi, miejmy nadzieje, ze to jakies gowniarstwo sie bawilo, a nie zlodzieje powazni. Trzymam kciuki i nasylam myszy :) Na zlodzieja oczywiscie... W ogole..czy problemy zawsze musza chodzic parami??? No powiedzcie mi....

Patik, ja pojechalam i modlilam sie o 1cm...sprawdzili- a tam prawie 9 :-D Prosto na porodowke jechalam... no i mowia, ze niby 2 porod szybszy...moze ktos potwierdzic????
Marta moze?

Hallo ;))))

Widzę, że już tylko o kłuciach i bólach ;) Zobaczycie, jak się sypniemy to jedna po drugiej i tylko zdjęcia będziemy oglądać ;)

Marta zjadłoby się taki chlebek BB :D Ty to masz pomysły ;))))
Hars, Pinka i pozostałe rodzące drugi albo kolejny raz - życzę Wam tak jak chcecie, żeby tym razem poszło ekspresem :D
Pierwiastkom wszystkim, żeby poszło mega ekspresem, co nam się kolejnych dzieciaczków będzie chciało ;)

Wpadłam tylko na chwilkę, bo musiałam w pozycji pionowej odetkać nos, na leżąco coś kropelki nie działały..
Kaszel jakoś lżejszy i gardło tak nie szczypie, więc chyba leki pomagają yeaaaaaaaaaaaaaaah :D
Aaaaaaaaaa zaraz kichnę......................... uff..
Zmykam jeszcze pospać :*

Witam się :)

Zniknęłam wczoraj na parapetówkę u znajomych. Wszyscy sa w szoku, że jeszcze mi sie chce imprezować. A dlaczego nie? Ciąża to nie choroba, mam w domu siedzieć tylko? zwariowałabym!

O dziwo, większość osób, które mnie dopiero poznają, mówią, że będzie syn... Mam nadzieję jednak, że żadne klejnoty Eluni nie wyrosły. To by była załamka. Przecież nie ubiorę synka w sukienki.

Pastelka, widzę że mamy ten sam termin porodu...

Miłego niedzielnego leniuchowania :*

Witam wszystkie Marcóweczki
Jak tam się spałao?? może mamy jekieś nowe dizidzie??
Ja już po śniadanku , amam ochotę jeszcze na tosty, tak sobie poflogowałam na tej końcowce,że przed latem będzie płacz, ale to już ostatnia ciąża (nie planujemy więcej ) więc ostatni raz moge sobie pozwolić na zachcianki .
Martuś jak czytam i oglądam Twój chebek to dostaję śłinotoku .

Witam śnieżnie, taki śliski śnieg pada, że strach chodzić po dworze. M właśnie z bratem wyjechali - Bosa, szykuj się:-D:-D.
Vetuś - żyjesz w dwupaku cy się rozpakowałaś:eek:?
Harsh, w nocy pożegnania nie było :no::sorry:, a i brzuszek mam wysoko, więc o szpital nie mam na razie potrzeby zahaczać;-):-D:-D.
Dla zgłodniałych troszkę większy - ze spotkania Aktywnych Mam z MTJ i J&J
_AMA0462.jpg

Martuś, ja już czekam na chlebek!!!

A poza tym właśnie skończyliśmy z M. oglądać program o "bitwie" Jamiego Oliviera o zdrowsze jedzenie w szkolnych stołówkach i normalnie załamka!!! Jesteśmy przerażeni! Czy wszystkie dzieci mają taki pęd do syfnego, śmieciowego żarcia?!!! W wielu przypadkach to na pewno duża wina rodziców, którzy tak jak w tym programie karmili dzieci frytkami i pizzą, dowozili McDonalda do szkoły i awanturowali się, kiedy w szkole z powrotem będzie normalne, czyli śmieciowe żarcie. Ja tak nie chcę!!! A jak słucham koleżanek z pracy, które opowiadają, co jedzą ich dzieci - to też nie brzmi to najlepiej. Ok, może nie same śmieci, ale na okrągło rosół, pomidorowa, tosty z serem, frytki, schabowy, rosół, pomidorowa,...etc... etc... Fakt, zdarza nam się zjeść czasem frytki czy wsunąć coś niezdrowego, ale nie jakoś często i dbamy o to, co ląduje na naszych talerzach. Ale jak nauczyć tego dziecko, kiedy koledzy na przerwach wsuwają batoniki, chipsy, a na każdym szkolnym wyjściu ląduje się w McDonaldzie?!
Cholera, rozsądne wychowanie dziecka, nawet w kwestii samego żywienia, jest strasznie trudne!

dzien dobry :)

kawka dla wszystkich??:cool:

harsh :-D u mnie tak samo :-D chodzi mi o porod -- zaczelo sie bolem jak na @ - z tym,ze mocniejszym, i nasilal sie on co 3-4 minuty. Ja nie bylam pewna czy to wlasnie 'to' czy nie ;-)
(tym bardziej,ze przez cala ciaze mialam jakies tam pobolewania,ale nie mialam skurczy przepowiadajacych... przynajmniej ich nie zarejestrowalam ;-) pierwszy raz mnie nastraszylo dzien przed porodem ,przez pol godziny a na drugi dzien to juz nie byl straszak :p )

Ja tez slyszalam,ze drugi porod szybszy...... z tym,ze sa wyjatki - i bardzo bym nie chciala byc tym wyjatkiem ;-)

bosa ja staralam sie,zeby B. jak najdluzej nie jadl tego calego syfu... ale wiesz jak to jest, idziesz gdzies z dzieckiem a tam mu ukradkiem chipsy daja i sie dziwia ,ze dwulatkowi nie mozna ;/

Teraz bierzemy go czasem na frytki, ale on zjada tylko frytki, jak kupujemy mu zestaw z zabawka to nuggetsow itd. nawet nie ruszy. dobrze w sumie ;-)
A chipsy.... do dwoch lat nie dawalam mu w ogole (i pilnowalam,zeby nie jadl u kogos) teraz czasem mu pozwole na kilka,jak idziemy do kogos a tam dzieci jedza, a to dlatego ,ze co zakazane to najlepsze.... ;-)
Czesto je rodzynki,orzechy zamiast slodyczy, choc wiadomo,ze slodyczy calkowicie nie da sie uniknac, niestety...
A z tego co widze to dzieci ciagnie do tego typu jedzenia ;/ szczegolnie jak ich rowiesnicy jedza.

pinka ty w domu,czy na porodowce??:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry