reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
dzien dobry :)

pinka widze, ze u ciebie kolejna noc z bolami. Wez ty juz urodz ;-) i sie nie mecz tak.

bosa trzymam kciuki :)

Mojemu tez ostatnio doszlo kilka kg., ale jemu nie szkodzi ;-) A mi do jego wagi jeszcze troche brakuje ;-)
Tak juz czesto bywa,ze tatusiowie tyja razem ze swoimi partnerkami w ciazy ;-)

marta ty tu tak o chlebku i zachcialo mi sie zrobic tez.... pewnie nie to co twoj ;-) ale zawsze domowy. Mysle o tym serowo-cebulowym,ktory kiedys robilam i byl pyszny

dzis mam wizyte u polozne, standardowo pomierza brzuch i tyle... ;-)

No wiedziałam, zostawić was na chwilę i produkcja rusza pełną parą ... :szok:
A doczytać co tam w weekend pisałyście, to już pomarzyć chyba tylko mogę.
Ja tylko ponarzekam, że zaczęły się debilne telefony od rodzinki - no cześć, a jesteś już w szpitalu??? Urodziłaś w końcu? - A to zadzwoń koniecznie jak się coś zacznie dziać!!!
:baffled::confused: - czy ludzie w ogóle myślą?????????
No, rzesz ku*** :wściekła/y: myślałam, że sobie darują. Przecież ja nie będę całej rodziny i znajomych obdzwaniać, że jadę rodzić chyba ich wszystkich powaliło dosłownie !!!! Kurde sorki musiałam się wygadać....

Tylko do lekarza poszalm a tu juz nastepna rodzi Bosa 3mam kciukasy:) ja to chyba nigdy sie nie rozpakuje mam miec cc a moj lekarz nie chce dac mi skierowania:[ Marta moze i mi przeslij ten magiczny chlebek co??:)

papcia no ja wlasnie musze przejrzec przepis, sprawdzic czego mi brakuje i jutro rano bede piec :)

mamii wspolczuje, najgorsze jest takie dopytywanie... przeciez jak urodzisz to dasz znac, no,ale niektorzy ludzie nie pomysla zanim zadzwonia z pytaniami.

Hej laseczki-marcóweczki
Pozdrawiam wszystkie w dwupaku, trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie u Bosej
Cornelko a czemu twój dr nie chce ci dać skierowania na cc i z jakiego powodu masz je mieć (pewnie gdzies ta informacja była ale przeoczyłam)

Vetka ulozenie posladkowe nie chciala sie drannica przekrecic a dlaczego nie chce mi dac ja nie wiem za tydzien mam termin a on mi nawet w piatek kazal przyjsc na wizyte:(ale w srode go skatuje bo jak sie zacznie to wtedy bedzie ciekawie

reklama
Do góry