reklama
dzien dobry 
pinka widze, ze u ciebie kolejna noc z bolami. Wez ty juz urodz ;-) i sie nie mecz tak.
bosa trzymam kciuki
Mojemu tez ostatnio doszlo kilka kg., ale jemu nie szkodzi ;-) A mi do jego wagi jeszcze troche brakuje ;-)
Tak juz czesto bywa,ze tatusiowie tyja razem ze swoimi partnerkami w ciazy ;-)
marta ty tu tak o chlebku i zachcialo mi sie zrobic tez.... pewnie nie to co twoj ;-) ale zawsze domowy. Mysle o tym serowo-cebulowym,ktory kiedys robilam i byl pyszny
dzis mam wizyte u polozne, standardowo pomierza brzuch i tyle... ;-)
pinka widze, ze u ciebie kolejna noc z bolami. Wez ty juz urodz ;-) i sie nie mecz tak.
bosa trzymam kciuki
Mojemu tez ostatnio doszlo kilka kg., ale jemu nie szkodzi ;-) A mi do jego wagi jeszcze troche brakuje ;-)
Tak juz czesto bywa,ze tatusiowie tyja razem ze swoimi partnerkami w ciazy ;-)
marta ty tu tak o chlebku i zachcialo mi sie zrobic tez.... pewnie nie to co twoj ;-) ale zawsze domowy. Mysle o tym serowo-cebulowym,ktory kiedys robilam i byl pyszny
dzis mam wizyte u polozne, standardowo pomierza brzuch i tyle... ;-)
mamii
Fanka BB :)
No wiedziałam, zostawić was na chwilę i produkcja rusza pełną parą ... 
A doczytać co tam w weekend pisałyście, to już pomarzyć chyba tylko mogę.
Ja tylko ponarzekam, że zaczęły się debilne telefony od rodzinki - no cześć, a jesteś już w szpitalu??? Urodziłaś w końcu? - A to zadzwoń koniecznie jak się coś zacznie dziać!!!

- czy ludzie w ogóle myślą?????????
No, rzesz ku***
myślałam, że sobie darują. Przecież ja nie będę całej rodziny i znajomych obdzwaniać, że jadę rodzić chyba ich wszystkich powaliło dosłownie !!!! Kurde sorki musiałam się wygadać....

A doczytać co tam w weekend pisałyście, to już pomarzyć chyba tylko mogę.
Ja tylko ponarzekam, że zaczęły się debilne telefony od rodzinki - no cześć, a jesteś już w szpitalu??? Urodziłaś w końcu? - A to zadzwoń koniecznie jak się coś zacznie dziać!!!

- czy ludzie w ogóle myślą?????????No, rzesz ku***
myślałam, że sobie darują. Przecież ja nie będę całej rodziny i znajomych obdzwaniać, że jadę rodzić chyba ich wszystkich powaliło dosłownie !!!! Kurde sorki musiałam się wygadać....papcia no ja wlasnie musze przejrzec przepis, sprawdzic czego mi brakuje i jutro rano bede piec 
mamii wspolczuje, najgorsze jest takie dopytywanie... przeciez jak urodzisz to dasz znac, no,ale niektorzy ludzie nie pomysla zanim zadzwonia z pytaniami.
mamii wspolczuje, najgorsze jest takie dopytywanie... przeciez jak urodzisz to dasz znac, no,ale niektorzy ludzie nie pomysla zanim zadzwonia z pytaniami.
Hej laseczki-marcóweczki
Pozdrawiam wszystkie w dwupaku, trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie u Bosej
Cornelko a czemu twój dr nie chce ci dać skierowania na cc i z jakiego powodu masz je mieć (pewnie gdzies ta informacja była ale przeoczyłam)
Pozdrawiam wszystkie w dwupaku, trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie u Bosej
Cornelko a czemu twój dr nie chce ci dać skierowania na cc i z jakiego powodu masz je mieć (pewnie gdzies ta informacja była ale przeoczyłam)
Vetka ulozenie posladkowe nie chciala sie drannica przekrecic a dlaczego nie chce mi dac ja nie wiem za tydzien mam termin a on mi nawet w piatek kazal przyjsc na wizyte
ale w srode go skatuje bo jak sie zacznie to wtedy bedzie ciekawie
H
Harsharani
Gość
Stella juz jest na swiecie 
reklama