Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Vetka ulozenie posladkowe nie chciala sie drannica przekrecic a dlaczego nie chce mi dac ja nie wiem za tydzien mam termin a on mi nawet w piatek kazal przyjsc na wizyteale w srode go skatuje bo jak sie zacznie to wtedy bedzie ciekawie

A potem okna umyje

Niestety, nie ma konieczności ani wymogu dawania ci skierowania na cc, jesli wskazaniem do niego jest ułożenie posladkowe. Zawsze jest niewielka szansa, że dziecko sie odwróci, a w takim przypadku często czeka sie na naturalny poczatek porodu. Oczywiście niek nie każe ci rodzić sn jesli mała bedzie ulozona posladkowo, ale wielu lekarzy nie widzi w takim przypadku potrzeby wczesniejszego, planowego cc. I jest to zgodne z zaleceniami. Byc może że twój lekarz da ci to skierowanie ale wcele nie musi.Vetka czyli co moge czekac do konca albo i jeszcze dluzej?jak wychodzilam ze szpitala w 36tyg to lekarz powiedzial zebym wrocila za 2tyg na cc ale ten moj mi nie dal skierowania i tak 3ma mnie dalej myslalam ze powinnien mi dac to mnie zalamalas tym![]()