reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

wiem ale moze cos pomoze bo juz bym chciala urodzic... bo mecze sie strasznie z tymi kologramami...ja nigdy tyle nie wazylam i ....niestety przylanczam sie do opuchnietych marcowek...przez ostatnie kilka dni strasznie mi mrowialy stopy jak wstalam rano z lozka czasami az chodzic nie moglam i teraz w sumie jest tak samo ze ciezko mi chodzic...ale do tego doszly opuchniete stopy i dlonie ...zaje...scie ...zyc nie umierac...

reklama
a Bosa to cc miała, czy jednak naturalnie urodziła? Bo jeśli trzymali ja na korytarzu, bo iejsca nie było to w sumie nie wiadomo.
Ledwo zdążyłam ogarnąć chatę przed wizytą taty i już go wynajęłam do targania wiader z wodą dla koni ;p niech wie, że wrócił z urlopu ;p heh teraz to i ja mogę w szpitalu zalec bo zwierzątka będzie miał kto ogarnąć ;)

Wiecie co ja też dziś taaaka śpiąca jestem nawet narodziny Stellki i kawka ciśnienia mi nie podniosły..

Buziaczek a widzialas agacina nam napisala, ze teoretycznie mamy jeszcze prawie 3 tygodnie... zalamka!! Zwlaszcza, ze my bysmy juz tez na te porodowke sie wybraly;/

Pastelka moze chcialabys moja tesciowa poznac?? Wtedy cisnienie Ci podskoczy, masz moja gwarancje:-D

no teoretycznie tak ale ja pocichu licze ze w przyszlym tyg juz bede PO:-p juz mam dosc a co do spania to masakra tez mam takie niskie cisnienie i mi na to nic nigdy nie pomaga...no chyba ze bym esspresso lyknela to moze cos da ale i tak to za mocne chyba na ciaze wiec klapa...

Dziewczyny czytając Was ogłaszam konkurs na pierwszą Marcówkę, która ukończy 41 tydzień ciąży!!!
Do wygrania poród gwarantowany w ciągu następnych 2 tygodni!!
:-)

Ostatnia edycja:
oj katiuszka juz chyba kazda z nas ma dosc tych ciazowych dolegliwosci i juz chyba kazda chce miec dzieciatko przy sobie...ehhh ... moglo by juz byc po...ewe masala ma termin na 12 i ja tez:) to bedziesz z nami rodzic ...aa i z wredniakiem bo pna tez na 12go:)...

dziewczyny a co wy robicie zeby zmniejszyc te obrzeki??

Dziewczyny czytając Was ogłaszam konkurs na pierwszą Marcówkę, która ukończy 41 tydzień ciąży!!!
Do wygrania poród gwarantowany w ciągu następnych 2 tygodni!!
:-)
nie żartuj :(
prawda jest taka, że przyspieszyć to się za bardzo nie da, to co ja wyrabiałam przez te moje całe 16 dni po terminie to się w głowie nie mieści, nie wspominając o codziennych kroplówkach z oksy, czy najboleśniejszym masażu szyjki ... bez zadnych rewelacji czy rezultatów... Załamka. CO ma być to będzie, a kto nie urodzi po wywolywaniu to się najwyżej na cc po ukończeniu 42tc załapie. Nie napalajmy się, bo potem psycha siada...

spadam do rodziców na obiadek - świąteczny z powodu powrotu taty

reklama
Do góry